Je zou maar als eigenaresse van een groot roddelkanaal zelf onderdeel zijn van de laatste juice. Yvonne Coldeweijer is gespot met een knappe man. En het is niet de eerste keer dat de twee samen zijn gezien.

Yvonne Coldeweijer
Bron: @lifeofyvonne

Roddelkoningin

Het roddelkanaal @lifeofyvonne is hét kanaal waar alle roddels en juice over BN’ers wordt gedeeld. De eigenaresse van het kanaal is niemand minder dan onze roddelkoningin, Yvonne Coldeweijer. Hoewel Yvonne zelf altijd vooraan in de rij staat met juice over anderen, is zij er nu zelf onderwerp van.

De roddelkoningin is waarschijnlijk door haar eigen zogeheten ‘spionnen’ gespot op een date met een man. Wij nemen aan dat dit misschien wel haar geheime lover kan zijn, aangezien het niet de eerste keer is dat de twee samen zijn gespot.

Identiteit lover

Voorheen was nog niet bekend wie deze lover precies is, maar daar wist het kanaal RealityFBI snel achter te komen. “Het zou gaan om Max Vieleers. Volgens z’n Facebook uit Amsterdam al kan het ook in de buurt van Amsterdam zijn. We gaan er stiekem vanuit dat ze al vaker gedate hebben en het toch wel serieus is”, meldt RealityFBI.

Benieuwd naar hoe Yvonne’s lover eruit ziet? Op de website Reality.nl zie je een foto van Max Vieleers. Wij vinden het in ieder geval een aantrekkelijke man.