We hoeven niet lang meer te wachten totdat we kunnen genieten van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Normaalgesproken zijn er in het programma verleiders, maar dit keer draait het om echte liefde. De singles zijn namelijk op zoek naar een relatie. Maarre, krijgen ze eigenlijk wel iets voor het verwoesten van een relatie? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Temptation Island
Bron: Temptation Island: Love or Leave | Videoland

Temptation Island: Love or Leave

Dit jaar speelt Temptation Island zich af in het prachtige Mexico. Vier koppels gaan met elkaar de ultieme relatie test aan. Dit keer zijn er geen verleiders aanwezig, maar singles. Zij zijn op zoek naar echte liefde en willen hoe dan ook graag naar huis met hun ‘ware liefde’. We verwachten weer een hoop drama in het nieuwe seizoen, aangezien de singles nog steeds een relatie kapot proberen te maken. Maar dat moet vast wel goed komen, aangezien Monica Geuze en Kaj Gorgels onlangs bekend maakte dat er nieuwe ’twists’ zijn in het seizoen.

Wat verdienen de singles?

Womanly kwam er via Guys.nl achter hoeveel de singles verdienen. Wel is deze informatie van vier jaar geleden, maar het zal vast niet veel veranderd zijn. Volgens columnist Angela de Jong zouden de singles flink wat geld krijgen voor hun deelname. Blijkbaar gaat het niet alleen om een heerlijke zonvakantie die gratis is.

De singles krijgen door een goede zoen met één van de kandidaten maar liefst €3000. Dat is echt bizar! Zoveel geld door alleen iemand te zoenen. Als een single met een kandidaat het avontuur aangaat tussen de lakens, krijgen ze €10.ooo. Nou, van dat geld kan je wel meerdere keren op vakantie. Of deze bedragen nog steeds hetzelfde zijn in het nieuwe seizoen, is niet bekend. Maar we denken dat het niet veel veranderd zal zijn. Wie weet spreekt iemand zich er ooit over uit.

Lees ook: Deze koppels zouden aan Temptation Island VIPS mee moeten doen