Het is op en top zomer! En voordat het weer over is, wat in Nederland nogal snel is, geven wij je de volgende tips om alles uit de warme dagen te halen.

mooi-weer-activiteiten-femfem

1. Ga naar een pretpark

De hele dag buiten en het is niet erg om nat te worden in een attractie, want het droogt toch snel door de zon! Een dagje naar een pretpark is de perfecte manier om optimaal van het lekkere weer te genieten. Wachten in de rij is ineens niet meer zo erg en tussendoor rust je even uit op een van de vele terrasjes.

2. Picknick in het park

Stokbrood, dipjes, olijven, watermeloen, wijn en natuurlijk de zon. Alle ingrediënten om het een paar uur vol te houden in het park heb je bij je. Lekker eten en drinken, een kleurtje krijgen en goede gesprekken met je vriendinnen, wat wil een mens nog meer.

3. Ga naar een stadstrand

Wanneer het slechts één dag goed weer is, zul je niet blij worden door in de zee te gaan zwemmen. Een stadsstrand is daarom een betere optie. Het is lekker dichtbij, er is veel te doen, het waait niet zo hard en je hebt toch een beetje dat strandidee.

4. Organiseer een barbecue

Vraag al je vrienden of ze zin hebben om te komen barbecueën. Om te voorkomen dat jij deze heerlijke warme dag in de keuken doorbrengt, zeg je dat iedereen iets mee moet nemen. Zo heeft iedereen minimaal werk en hebben jullie met zijn allen maximaal plezier.

5. Roadtrippen op de scooter

Roadtrippen is altijd een goed idee, maar om nu de hele dag in de auto door te brengen wanneer het eindelijk goed weer is, is een beetje zonde. Spring daarom samen met je lief of met een vriendin op de scooter. Het leukste is om lekker rond te rijden en maar zien waar je uitkomt, tussendoor ergens een ijsje te eten of een tussenstop te maken in een park.

Deze ijskoffie waar je warm van wordt is ideaal om te drinken bij dit lekkere weer.