Vind je het ook zo leuk om anderen blij te maken met een cadeautje? Overweeg een gepersonaliseerd cadeau te geven. Personaliseer eenvoudig en snel door jouw ontwerp op een product naar keuze te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een paraplu, pen of kerstpakket om te bedrukken. Ook een notitieboek en een mok behoren tot de bestsellers waar je jouw logo of wens op kunt plaatsen! Welk product je ook kiest; vergroot het plezier van de ontvanger. Geniet van het verrassingseffect en maak anderen blij!

Geef een lichtpuntje cadeau

Maak de dagen lichter en leuker! Verras elkaar door letterlijk een lichtpuntje cadeau te geven. Deel een mooie quote of hartverwarmende wens door deze te plaatsen op aanstekers. Aanstekers bedrukken van topkwaliteit, daarmee val je op! Bovendien vormen de aanstekers een betaalbaar cadeau om te geven voor de donkere dagen. Combineer de aanstekers bijvoorbeeld met een kaarsje en plaats een persoonlijk tekst, logo of foto op de doosjes. Compacte luciferdoosjes zijn bijvoorbeeld al te bedrukken in full colour met een eigen ontwerp.

Inspirerende woorden

Een persoonlijke boodschap noteren is nog fijner wanneer je met een mooie pen kunt schrijven. Hoe leuk is het als je zelf een pen kunt ontwerpen? Een pen gaat overal mee naartoe en mag niet ontbreken in de tas. Ga voor kwaliteit en kies voor een balpen of luxe vulpen om te bedrukken. Laat jouw pennen bedrukken of graveren om tot het mooiste eindresultaat te komen waardoor je jouw boodschap met eigen pen kan noteren. Zo vergroot je het schrijfplezier! Deel jouw kerstwens op een kaart of schrijf een brief om te vertellen waarvoor je dankbaar bent. Je maakt een kaart extra persoonlijk door een compliment te delen of te vertellen wat je iemand gunt. Maak het niet te moeilijk voor jezelf, maar schrijf vanuit het hart. Wat voel je? Wat komt er in je op als je aan deze dierbare denkt? Probeer jouw gevoel in woorden te vangen en maak jouw kerstwens persoonlijker dan ooit. Bovendien kan je iemand verrassen door bij jouw wensen een pen cadeau te geven.

via GIPHY

Een tas met jouw ontwerp

Wie gaat er nog de deur uit zonder tas? Daarom is dit cadeau met jouw ontwerp erop ideaal om te geven. Laat een shopper bedrukken met jouw logo, wens of ontwerp zodat de tas met veel plezier gedragen wordt. Bijvoorbeeld wanneer je boodschappen gaat doen, je een bezoek brengt aan de sportschool of wanneer je voor praktische tussendoormomenten de tas wil inzetten. De veelzijdigheid van de tas maakt het item tot een mooie kans om gezien te worden, waardoor de uitstraling van het product minstens zo belangrijk is. Denk goed na over het materiaalgebruik, maar ook de functionaliteit van het item. Waar zal de tas voor worden ingezet? En welke vorm (en ruimte) is praktisch? Heeft de ontvanger te maken met uiteenlopende weersomstandigheden die van belang zijn om rekening mee te houden? En heeft de kleur van de tas invloed op de doelgroep? Ga voor kwaliteit en customize jouw droomtas.

Geven maakt gelukkiger! Heel veel plezier met het geven van een gepersonaliseerd cadeau!