Presentatrice Geraldine Kemper deelt op Instagram een verrassende foto. En dat valt bij haar volgers zeker in de smaak. De blondine poseert namelijk he-le-maal naakt.

geraldine kemper
Bron: Pinterest

Tussen de lakens

De Amsterdamse Geraldine Kemper kennen we inmiddels allemaal wel. Je hebt haar vast niet gemist in de programma’s Spuiten & Slikken en 3 op Reis. Maar de blondine kun je ook herkennen van haar eigen Videoland-reeks Tussen de Lakens met Geraldine. Daar vertelde ze openhartig over haar vulva en hoe ze weleens heeft overwogen om zich daaraan te laten opereren. Ook in de nieuwste editie van het blad LINDA., heeft de presentatrice zonder top geposeerd.

Nude again

Dat de presentatrice dus al eerder uit haar kleren is gegaan voor een shoot, is geen gek iets. Sterker zelfs: ze deed het zojuist weer. Of nou ja, ze plaatste zojuist een foto van haar nude shoot. Als je een boswandeling aan het maken was, dan kon je dus hoogstwaarschijnlijk Geraldine tegengekomen. Bekijk de foto hieronder:

Volgers

Geraldine’s volgers reageren dan ook enthousiast op de nieuwe foto. “Pure schoonheid”, schrijft een volger. “Ik moet vaker het bos in, wie weet wat je allemaal tegen komt” en “Damn… zoiets kom ik nooit tegen in het bos. Ik ga toch maar eens meer wandelen”, grappen fans onder elkaar.