Geraldine Kemper maakt ongetwijfeld veel vrouwen jaloers, dat is ook niet gek gezien haar looks. Maar Nick en Simon weten hier ook wat van, want de blondine heeft een avontuurtje beleefd met iemand waar het ex-zangduo vroeger gek op was.

Bron: @geraldine_kemper

De Grote Vooroordelenshow

Geraldine Kemper en Gwen van Poorten nemen elke week een in de maatschappij vastgeroest vooroordeel onder de loep. Ze praten over hun eigen ervaringen en onderzoeken hoe ze zelf kijken naar het vooroordeel. Aan de hand van keiharde feiten bepalen Gwen en Geraldine of het vooroordeel eigenlijk wel recht van bestaan heeft.

Rosanne

In de aflevering ‘Liever een goede buur dan een verre vriend’ komt er ineens een verhaal van Geraldine ten pas. Ze zat namelijk vroeger in de klas naast Rosanne – hét meisje uit het nummer ‘Rosanne’ van Nick en Simon. Het duo en de presentatrice gingen namelijk destijds met dezelfde mensen om. Ook niet gek want ze woonden alle drie in Volendam, én ja… het is tenslotte geen gigantische plek.

Geraldine vertelt in de podcast dat Rosanne “een echt levensgenieter was”, ze genoot zo erg van het leven dat ze tijdens het eindejaarsfeest met Geraldine zoende. Ja! Geraldine heeft gewoon met dé Rosanne gezoend van hét liedje, hoe dan? “Rosanne, Ik weet dat er heel veel mannen zijn. Elke keer weer een ander..” Geraldine dus!

Bekijk het grappige moment hieronder: