Lekkerder kunnen we onze maandag ochtend niet beginnen, want dit toch wel heerlijk nieuws voor de fans van ‘Sex and the City’. De populaire jaren 90-serie komt terug in een nieuw jasje, zo heeft HBO Max bevestigd aan Amerikaanse media. Sarah Jessica Parker (55), Kristin Davis (55) en Cynthia Nixon (54) zijn opnieuw van de partij, maar¬†helaas moeten we Kim Cattrall (64) missen, die de rol van Samantha Jones speelde. Anyway, wij zijn giga enthousiast en kunnen √©cht niet wachten!

sex-and-the-city

Verhaallijn

De nieuwe serie krijgt de titel ‘And Just Like That…’, en richt zich op de levens van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon). De dames zijn nu 50 jaar of ouder en hebben inmiddels weer het nodige meegemaakt op liefdesgebied en in hun vriendschap. Vooralsnog beginnen de opnames van de show in New York aan het einde van de aankomende lente. Er worden 10 afleveringen gefilmd van 30 minuten.

Sarah Jessica Parker postte een teaser op Instagram, waarop fans direct dolenthousiast reageerden. ‘Dit is niet waar! Gaan jullie echt een nieuwe show maken? Wat geweldig, ik kan niet wachten’, schrijft een fan. Een ander reageert: ‘Oh mijn God, ze zijn terug! Ik ben opgegroeid met Sex & The City en heb er zoveel van geleerd wat betreft daten. Of eigenlijk wat ik juist niet moet doen, haha! Heerlijk om jullie weer terug te hebben.’

De reacties zijn in ieder geval razend enthousiast en wij denken dat dit precies is wat we nodig hadden na al die donkere winterdagen!