Vooral wanneer je net een nieuwe liefde hebt, kan het soms lastig zijn om uit te zoeken wat jullie beide fijn vinden in bed – en hoe jullie hierop inspelen. Mocht je even helemaal de weg kwijt zijn, dan hebben wij voor jou een aantal gewoontes op een rijtje gezet van vrouwen die goed in bed zijn. Zo haal jij hier wat inspiratie uit. Er is namelijk altijd ruimte voor verbetering, toch?

vrouwen bed

Openminded zijn

Wanneer jij wilt weten wat jij of jouw bedpartner lekker vindt, kan het beter zijn om open minded te zijn. Wanneer jullie telkens hetzelfde doen, wat voor sommige koppels wel werkt – begrijp ons niet verkeerd –, kan dit soms leiden tot verveling en geen uitdaging.

Wanneer jullie nieuwe speeltjes of andere dingen proberen zul je achter veel meer dingen komen waar jij van houdt. Of waar je partner natuurlijk van houdt. Aarzel dus niet om dit eens voor te stellen bij je partner.

Aanwijzingen

Aanwijzingen geven in bed kan ontzettend lastig zijn. Toch is dit de enige manier waarop jij duidelijk kan laten merken wat voor jou wel werkt en wat juist niet. De aanwijzingen hoeven niet per se via woorden, dit kan ook bijvoorbeeld tijdens het kreunen. Zorg heel eventjes voor een stilte en laat hiermee blijken dat het hem niet echt voor jou is.

Je partner vraagt misschien dan al aan jou of je het als fijn ervaart, zeg dan niet gelijk nee maar geef hem/ haar aanwijzingen door te vertellen wat juist wel zou kunnen werken. Communication is key, zeggen we dan maar weer.

Je weet wat je wil

Wanneer jij goed in bed bent betekent dat vaak ook dat jij precies weet wat je wilt en wat jij fijn vindt. Je bent zelfverzekerd en aarzelt niet om iets te doen waar jij goed in bent. Misschien heb jij ook al de enige ervaring, of ben je gewoon een natuurtalent ;).

The same effort

Wanneer jij ervoor wilt zorgen dat jullie leven tussen de lakens optimaal is, zullen jullie moeten geven en nemen. Dit hoort zelfs vanzelf te gaan. Zodra jij jouw partner verwent, krijg jij hier zelf ook een goed gevoel bij. Daarna is het natuurlijk de buurt aan hem/haar om jouw te verwennen. Wanneer jullie de perfecte ‘routine’ hebben gevonden zal dit veel voor jullie doen. De rollen moeten natuurlijk wel verdeeld zijn. Laat hem/haar niet al het werk doen.

Tijd voor wat nieuws

Wanneer jullie constant op dezelfde plek tussen de lakens duiken en hierin geen uitdaging meer zien, kan het ontzettend spannend zijn om eens ergens naartoe te gaan waar jullie het nog nooit gedaan hebben. Dit zorgt voor een boel enthousiasme en stiekemheid, wat leidt tot een avontuurtje waarvan je dacht dat je hem nooit zou hebben.

Initiatief tonen

Nou moet dit niet iets zijn wat je doet omdat het van je wordt verwacht, maar omdat jij het ook oprecht leuk vindt. Wanneer jij zin hebt om hét te doen is het belangrijk om dat ook te laten blijken. Zodra jouw partner de enige is die dit voorstelt en jij daarin instemt, kan het soms lijken alsof jij geen initiatief toont. Laat dus zien dat jij zin hebt en stel het zelf voor.