Het liefst duiken we zo vaak mogelijk met onze lover het bed in. Het is nou eenmaal lekker knus, gezellig, romantisch en fijn. Toch heeft het nog veel meer voordelen dan dit. Wist je dat jouw hoogtepunt ook nog eens veel gezondheidsvoordelen heeft? Lees snel verder voor alle gezondheidsvoordelen van een hoogtepunt.

gezondheidsvoordelen van een hoogtepunt
Fifty Shades of Grey

Gezondheidsvoordelen van een hoogtepunt

Een hoogtepunt brengt dus veel meer plezier met zich mee dan alleen hét moment. Het is goed voor heel wat meer dingen. Je kunt het dan eigenlijk ook niet vaak genoeg doen!

1. Het zorgt voor een stralend huidje

Als je huid blij is, ben jij blij toch? Om je huidje zo happy mogelijk te laten zijn, kun je dan maar beter zo veel mogelijk tussen de lakens duiken met je lover. En vergeet hem jou niet lekker te laten verwennen. Dan loop je de volgende dag met een stralend, jong en gezond huidje de deur uit.

2. Het zorgt ervoor dat je beter in je vel zit

Wanneer je tot een hoogtepunt komt, maak je lichaam het hormoon oxytocine aan. Deze zorgt ervoor dat je gelukkig wordt! Win-win!

3. Je conditie verbetert

Eigenlijk kun je een vrijpartij gewoon zien als een mini work-out. Je verbrandt er wat calorieën mee én het verbetert de conditie van je hart. Skip dat rondje hardlopen maar en duik gewoon het bed in met je bf.

4. Het verbetert je geheugen

Wanneer jij tot je hoogtepunt komt, stroomt er meer bloed naar je hersenen. Dat is goed voor je geheugen, verbeelding en concentratievermogen. Wil je dus wat scherper zijn? Kijk dan je lover even lief aan.

5. Het verhoogt de kans op vruchtbaarheid

Als jullie hebben besloten om een kindje te krijgen, kun je er het beste voor zorgen dat ook jij tot een hoogtepunt komt. Dit zorgt er namelijk voor dat de zaadcellen van de man op de juiste plek terecht komen, waardoor de kans groter is dat het raak is.

Lees ook: Dit zijn de verschillende orgasmes die je kunt hebben