Net als vorig jaar wordt ook dit jaar de RAI Amsterdam weer omgetoverd tot een enorme kerstmarkt. En geloof ons, dit wordt er eentje die in de categorie valt van: ”wil je zijn geweest”. Dus pak je agenda erbij en hou 21 t/m 30 december vrij voor een bezoekje, wij zullen er in ieder geval zeker naartoe gaan!

Schermafbeelding 2018-10-22 om 15.13.08

Voor ieder wat wils

Er is tijdens deze kerstmarkt echt van alles te beleven, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Je kunt onder andere heerlijk binnen en buiten schaatsen, genieten van een ultiem uitzicht over Amsterdam vanaf het mega reuzenrad en glijden van de tubebaan in de echte sneeuw. Plus: kruip lekker knus tegen je lover aan tijdens de Christmas Cinema voor nostalgische kerstklassiekers. We already like this idea!

Hapje en een drankje

We zouden Nederland niet zijn als er niet een heerlijk hapje en drankje te verorberen viel. Zij die niet vies zijn van een glaasje glühwein en schnaps halen hun hart op. Zo is er ook een muziekparadijs met een après-ski hut en een winterfeest met artiesten als Xander de Buisonjé. Honger? Blijf vooral hangen in de pop-up restaurants van populaire Amsterdamse horecazaken. En tot slot: rooster je marshmallow boven een knisperend vuurtje. Klinkt als de perfecte afsluiter van een heerlijke dag!

Lees ook: vrij zijn met kerst? dit is de truc