De afgelopen weken was iedereen benieuwd: zijn Gigi Hadid en Leonardo DiCaprio aan het daten of niet? Sinds kort hebben de tortelduifjes het eindelijk bevestigd. They are dating. Leonardo die net uit een break-up komt, lijkt nu al een nieuw hart te hebben veroverd. Wij zijn benieuwd of dit uiteindelijk een relatie wordt.

Bron: @gigihadid

Perfect plaatje

Leonardo komt net uit een relatie met Camila Morrone, en heeft nu al zijn zinnen op Gigi gezet. Hij laat er echt geen gras over groeien. Leonardo staat bekend om de hoeveelheid meiden waarmee hij heeft gedate of een relatie mee heeft gehad. Hij heeft altijd al heel erg van modellen gehouden, hoe kan hij Gigi dan niet aan zijn lijstje toevoegen.

Wat ook iedereen opvalt is dat Leonardo al zijn vriendinnen in een opvallende periode dumpt, zodra ze 25 zijn. He likes them young, dat is duidelijk. Maar Gigi is al 27 jaar oud, heeft hij dus speciaal voor haar een uitzondering gemaakt?

Gespot

De twee zijn dus aan het daten, maar hoeveel dates zouden ze hebben gehad? De tortelduifjes lijken duidelijk steeds intiemer en closer te worden. Er zijn namelijk beelden van de twee, waarop te zien is dat het tweetal wel een heel ijnnig gesprek heeft. Bekijk de beelden van Gigi en Leonardo via deze link.

Dit zou plaats hebben gevonden tijdens New York Fasion Week. Dat de twee elkaar hebben gevonden, vinden wij hartstikke leuk. Wie weet bloeit het wel uit tot een relatie. We zijn benieuwd hoe deze lovestory gaat verlopen.