Éindelijk heeft Gigi de naam van haar dochtertje bekend gemaakt én het is super schattig. In september hebben Gigi Hadid en Zayn Malik hun eerste kindje mogen verwelkomen. En hoewel Gigi af en toe onherkenbare foto’s van haar dochter deelt, was de naam voor lange tijd een raadsel.

Little Khai

Hoe ze dat heeft gedaan? Eigenlijk heel subtiel en simpel. Ze heeft de naam in haar Instagram bio gezet. Gisteravond ontdekten fans dat de kersverse moeder een hint naar de naam in haar bio had gezet. “Khai’s mom” verscheen op het profiel van Gigi. Zo subtiel en zó schattig. Bronnen vertellen aan TMZ dat de naam een ode is aan Gigi’s grootmoeder, die de naam Khairiah had. Volgens bronnen betekent de naam, “the chosen one, royalty or nobility.” Wat een prachtige naam!

gigi

Moederschap

Het moederschap bevalt Gigi goed, zo liet ze vorige maand weten in haar Instagram Stories. ‘Er is geen baan ter wereld als deze!’ aldus Gigi, die het najaar op de boerderij van haar moeder Yolanda doorbracht met Khai en Zayn. ‘Het was heel bijzonder om deze tijd samen te beleven, we leefden echt in het moment.

Ook Yolanda is dolblij met haar rol als oma. ‘Mijn hart ontploft gewoon bij het zien van dit prachtige meisje. Alsof er een engeltje van boven naar ons gestuurd is. Het is geweldig om oma te zijn’, liet de geboren Papendrechtse al eens weten. Op de verjaardag van Yolanda eerder deze maand schreef Gigi in een post: ‘Ze is de beste moeder en oma die we ons kunnen wensen.’ Ze gebruikte daarbij het Nederlandse woord ‘oma’, zoals ze dat ook altijd deed bij haar eigen oma Ans, die in 2019 overleed.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)