Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar. Let that sink in for a moment. Dit hebben verschillende bronnen geconfirmeerd aan het blad People. De breakup werd bevestigd nadat Zayn ervan werd beschuldigd dat hij Gigi’s moeder Yolanda Hadid had “geslagen”. Zayn ontkende dit.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar

Het 26-jarige supermodel Gigi Hadid en de 28-jarige zanger zijn uit elkaar na 6 jaar daten. De twee hadden een knipperlichtrelatie dus het is niet de eerste keer dat hun wegen scheiden. In September 2020 kreeg het stel samen hun eerste dochter: Khai.

Een vriend van de Hadid familie vertelde aan People dat Gigi en Zayn niet meer samen zijn. Hoewel dit absoluut geen leuk nieuws is, hoeven we ons geen zorgen te maken over dochtertje Khai. Beide zijn goede ouders en hebben een co-ouderschap. Natuurlijk is Yolanda Hadid heel beschermend en wil ze het beste voor haar dochter en kleindochter.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Waarom zijn Zayn en Gigi uit elkaar?

Een bron vertelde aan Entertainment Tonight dat Gigi en Zayn al uit elkaar waren vóór het incident. De twee zouden samen voor hun dochtertje Khai zorgen maar hebben geen relatie meer. Ze hebben geprobeerd om samen te blijven voor Khai maar helaas werkte dit niet.

Gigi is enkel gefocused op haar dochtertje en is erg gesteld op haar privacy tijdens de breakup. Beide hebben nog niet op de situatie gereageerd via social media. Wat de reden is voor de breakup is nog onduidelijk

Op Twitter vraagt Zayn om privacy omwille van zijn dochter Khai.

Lees ook: In dit miljoenenhuis groeiden de zusjes Bella en Gigi op