De speculaties vlogen al rond over het internet en we waren tóch wel een beetje nieuwsgierig of de geruchten écht zouden kloppen. De geruchten werden in de wereld geholpen door TMZ, maar bij de Hadids zelf was niks aangekondigd of bevestigd. Inmiddels is het nieuws officieel bevestigd: Gigi Hadid en Zayn Malik verwachten samen hun eerste kindje. Het nieuws werd gister bevestigd door de moeder van Gigi, Yolanda Hadid.

Gigi Hadid zwanger

Yolanda Hadid bevestigt zwangerschap Gigi Hadid

Aan RTL Boulevard liet Yolanda weten dat de geruchten inderdaad kloppen. “We zijn nog steeds een beetje in shock dat ons geheimpje gelekt is aan de pers,” laat het voormalige model weten. “Het gaat goed. We zijn natuurlijk door het dolle heen. Ik kan niet wachten oma te worden!” aldus Yolanda.

Dit is wanneer Gigi Hadid is uitgerekend

De moeder van Gigi onthult dat de kleine spruit verwacht wordt in september. “Het is bijzonder, gezien ik mijn moeder zo kort geleden ben verloren,” vult Yolanda aan. “Dat is het mooie van het leven: de ene ziel verlaat ons en we verwelkomen een nieuwe. We voelen ons als familie erg gezegend.”

En het wordt een…

Had TMZ het dus tóch bij het rechte eind wat betreft Gigi Hadids zwangerschap. Ook deelde de nieuwssite het geslacht van de baby te hebben achterhaald. Zo zouden verschillende bronnen dichtbij de Hadids bevestigd hebben dat Gigi en Zayn een meisje verwachten. Sinds het nieuws uitlekte over Gigi’s zwangerschap, gaat het gerucht dat het 25e verjaardagsfeest van het model ook gelijk haar gender reveal party was.