De afgelopen dagen zijn we verwend met heerlijk weer en daardoor krijgen we dan ook ontzettend veel zin om de deur uit te gaan. Wij komen, net op de valreep, nog met een leuke weekendtip: de tweede editie van het Gin Tonic Festival.

Twee dagen vol Gin

Dit jaar vindt het Gin Tonic festival niet één maar twee dagen plaats in Amsterdam. Waar je aan moet denken? Een hele fijne sfeer, meer dan 150 verschillende soorten Gins (tip: probeer ze vooral niet allemaal), smaakvolle foodtrucks en een hele hoop gezelligheid.

Leuk, lekker én leerzaam

Naast een alcoholische ontdekkingstocht kun jij als Ginliefhebber op het Gin Festival ook van alles leren. Er zijn talloze lezingen die onder andere de geschiedenis van Gin bespreken, hoe Gin nu is maar ook over het proces van het maken van Gin. Je kan het Gin Festival vanavond (19 mei) en morgen gedurende de hele dag én avond bezoeken. Het wordt georganiseerd in de Undercurrent aan het NDSM terrein. Kijk dus lekker uit over het water en geniet van een heerlijke Gin (Tonic) en in het zonnetje. Tickets kopen doe je hier.

gt-festival-adam

Kun je dit weekend niet gaan? In Rotterdam kun je op deze plekken ook high Gin’en.