Liefhebbers van het programma Married at First Sight: Match or Mistake hebben kunnen zien hoe de liefde tussen Olivier en Ginger steeds verder opbloeide. Helaas komt er aan dit liefdessprookje wel een einde, zo delen de twee op Instagram.

ginger olivier married at first sight uit elkaar
Bron: @gingervge

Ginger en Olivier uit elkaar

Het liefdesavontuur van Ginger en Olivier in Married at First Sight kunnen we op z’n minst ‘hobbelig’ noemen. Niet omdat de twee elkaar niet zagen zitten, maar vanwege de gebeurtenissen die zich tijdens het programma hebben afgespeeld. Zo kwamen ze er bij het altaar achter dat ze geen onbekenden van elkaar waren én moest Ginger het programma vroegtijdig verlaten vanwege een akkefietje dat zich off camera afspeelde.

Olivier besloot vervolgens het programma ook te verlaten en ging zijn nieuwe liefde achterna. Met succes, want in Nederland kregen de twee een serieuze relatie en maakten ze veel mooie momenten mee. Toch is er in het nieuwste bericht van Olivier en Ginger op Instagram verdrietig nieuws te lezen, het o zo perfecte duo zet namelijk een punt achter hun relatie.

‘We gaan onze eigen weg’

“We hebben 6 maanden de tijd van ons leven gehad met elkaar, maar soms is dat niet genoeg”, beginnen Ginger en Ollie bij een intieme foto van hun samen. “Alles wat we in woorden zouden uitleggen zou tekort doen aan de liefde die we voor elkaar hebben, maar we gaan beide onze eigen weg 🤍”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ginger (@gingervge)

Een duidelijke reden van de breuk, deelt het tweetal niet. Wel spraken ze eerder in de reünieaflevering van MAFS ook al over een moeilijk moment tijdens hun relatie. “Op een gegeven moment was het wel zo van: wat voelen we nu echt? Is het echt? Toen hebben we besloten van: laten we even een stapje terugdoen, missen we elkaar en vinden we elkaar nu echt leuk?”, stelde Ginger destijds.

Verdrietige reacties

Inmiddels is het tweetal er dus tóch achter gekomen dat een relatie niet meant to be is. Tot groot verdriet van fans, zo lezen we in de reacties. “NEEEEEEEEEE”, reageert een volger van het duo. Een andere fan van het programma steekt Ginger en Ollie een hart onder de riem: “Wat jammer 😢 jullie waren zo’n ontzettend leuk stel! Ik had echt gehoopt dat jullie samen oud gingen worden, maar soms is liefde ook loslaten ❤️”