Ginny & Georgia-fans opgelet! Het derde seizoen is nog niet uit, maar we worden nu al verrast met leuk nieuws. De serie komt namelijk met een extra seizoen! Dat lieten Netflix en de acteurs gisteren weten via hun socialemediakanalen.

ginny & georgia
Bron: Ginny & Georgia

Ginny & Georgia

Inmiddels zijn we allemaal fan van deze moeder-dochter serie. Het verhaal gaat over Georgia en haar dochter genaamd Ginny. Na een aantal verhuizingen zijn ze aangekomen in New Engeland. Georgia hoopt eindelijk een normaal leven te kunnen leiden, maar ‘normaal’ bestaat niet in hun gezin. Ginny komt er namelijk achter dat haar moeder een moordenaar is. Georgia had de stiefvader van Ginny vermoord om haar te beschermen. Hoewel zij hoopt dat dit achtergelaten kan worden in het verleden, blijft het haar steeds achtervolgen.

Nieuw seizoen

Het eerste seizoen eindigde met een gigantische cliffhanger, waarbij Ginny erachter komt dat haar moeder een moordenaar is. Op dat moment besluit ze samen met haar broertje Austin te vluchten. Super spannend, maar waar zijn ze in hemelsnaam naartoe gevlucht!? In het tweede seizoen was er weer een hoop chaos. En ook hebben we wat nieuwe personages ontmoet.

Helaas kunnen we het derde seizoen nog niet bingewatchen, maar wel hebben ze ons verrast met heel leuks nieuws. Via Instagram laat actrice Antonia Gentry, die Ginny speelt in de serie, weten dat er niet alleen een derde seizoen komt. Maar ook een vierde! Natuurlijk liet Netflix dit ook weten via hun socialmediakanalen. Wanneer het vierde seizoen precies online komt, is nog niet helemaal niet duidelijk. Maar daar zullen we vroeg of laat achter komen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Toni (@_antoniagentry_)