We are very happy with this amazing news! We zagen het al een klein beetje aankomen, maar nu is het dan toch écht bevestigd. Onze favo nieuwe serie Ginny & Georgia krijgt een tweede seizoen. De serie met Brianne Howey en Antonia Gentry is in de eerste maand door liefst 52 miljoen mensen bekeken. Daarop was de keuze om groen licht te geven niet lastig voor Netflix.

Wat kunnen we verwachten?

Het tweede seizoen zal bestaan uit opnieuw tien afleveringen en de opnames zullen plaatsvinden in Toronto, Canada. “We zijn zo dankbaar voor de ongelooflijke reacties en liefde die jullie getoond hebben aan Ginny & Georgia. We zijn vooral Brianne en Toni dankbaar, die bij elke stap de lat hoog hebben gelegd. We kunnen niet wachten om terug te keren naar Wellsbury voor seizoen 2”, aldus makers Debra J. Fisher en Sarah Lampert. Het is nog onduidelijk wanneer seizoen 2 wordt gelanceerd.

Seizoen 1 Ginny & Georgia

In het eerste seizoen draait het voornamelijk om Ginny en Georgia. Ginny is een vijftienjarige die het vaak niet eens is met haar moeder Georgia. De twee lijken in veel opzichten totaal niet op elkaar. Ze kan er vaak maar moeilijk mee omgaan dat haar moeder nog altijd zo’n flirt is. Buiten de ups & downs binnen de relatie van Ginny & Georgia, draagt Georgia ook nog eens een groot geheim met zich mee. Nadat ze jarenlang op de vlucht was, hoopt ze nu een nieuw leven op te bouwen in New England. Toch blijft het verleden haar achtervolgen.

Lees ook: Deze 10 steengoede acteurs & actrices hebben nog nooit een Oscar gewonnen