We weten het inmiddels allemaal: Gio en Jade zijn uit elkaar. Dit maakten ze een week geleden bekend op YouTube en Instagram. Iedereen verwerkt zijn verdriet op zijn eigen manier en dat is te zien, want na de break-up besloot Gio een nieuwe Porsche te kopen (ja echt waar), en nu lijkt het er op dat hij binnenkort een lied uit gaat brengen.

Gio break-up lied breuk na Jade Ronnie Flex Trobi
Bron: @jadeanna

Gio en Jade

Gio, één van de bekendste vloggers met zo’n 1,35 miljoen abonnees, en influencer Jade (bijna 900k volgers op Insta) begonnen als vrienden, maar kregen in februari 2021 officieel een relatie. De twee maakten in het afgelopen anderhalf jaar reis na reis, deden de leukste dingen met elkaar en ze woonden sinds kort samen. Er was echter een hoop kritiek rondom hun relatie. De twee zouden namelijk een heel groot leeftijdsverschil hebben. Jade is nu namelijk 18 en Gio 24. Hoewel het heel moeilijk is geweest voor de twee, zijn ze toch bij elkaar gebleven.

Uiteindelijk strandde hun relatie een week geleden, dat deelden ze op hun social media-kanalen. “We hebben besloten om uit elkaar te gaan”, schreven ze op Instagram. “Het is een hele lastige beslissing geweest, maar wel beter voor ons beiden. We houden nog steeds super veel van elkaar en ik ben heel dankbaar voor de bijzondere tijd die we met elkaar hebben gehad so far.” De twee schrijven de tijd nodig te hebben om dit een plekje te kunnen geven en hopen dat ze dat mogen krijgen.

Liefdesverdriet in een Porsche

Iedereen verwerkt liefdesverdriet op zijn of háár eigen manier, en dat mag ook. Maar iedereen wil liever in een Porsche huilen dan in je bed, toch? En dat dacht Gio waarschijnlijk ook: een paar dagen geleden maakte hij bekend een nieuwe auto te hebben gekocht. Enne, niet zomaar een auto: een Porsche Panamera 4 E-hybrid. Dat zegt je misschien helemaal niks, maar je koopt ‘m niet voor een prikkie. “F*ck liefdesverdriet, f*ck dat. Ik koop een Porsche”, zei hij een paar dagen terug in één van zijn vlogs. Ja, en hij heeft het gedaan ook.

@500coddiwomple

#gio #jade #uitelkaar #jadeanna #giolatooy #breakup #relatie #fyp #voorjou #foryoupage

♬ origineel geluid – 500coddiwomple

Break-up song

We doen het allemaal: break-up songs luisteren wanneer we liefdesverdriet hebben. Maar waarom dan niet een eigen hit maken? Gelukkig heeft Gio de juiste netwerken en heeft hij een liedje kunnen maken samen met Trobi en Ronnie Flex. “Nee dit is geen love song”, hoor je. “Wanneer ik je zie hou ik afstand. Eerst was het ik en jij, het mocht niet zo zijn. Wat er ook gebeurd, mij krijg je niet klein. Dit is geen love song”.

@trobi

Zal ik deze tune dan maar afmaken & droppen? 🔥❤️ #fyp #foryou #trobi #gio #vincentvisser #ronnie #love #nl

♬ origineel geluid – Gio Latooy

Maar wat heeft Gio hiermee te maken, naast het feit dat hij er bij staat? We horen hem namelijk niet zingen, en de tune is toch echt door Trobi gemaakt! “Wat ik er nou precies aan heb gedaan, dat wordt binnenkort nog duidelijk”, vertelt hij in de vlog. Wat vinden jullie van het liedje?