Ben jij nog van plan om met je bff’s, lover of moeder een citytripje te plannen? Grote kans dat je meteen aan Barcelona, Lissabon of Parijs denkt. Leuk, maar er is meer dan dat. Je kunt namelijk voor een heel fijn prijsje met de trein naar Kopenhagen reizen.

Kopenhagen
Beeld: Pexels

Goedkoop naar Kopenhagen

Heb je de afgelopen week op Instagram gekeken, dan is Fashion Week in Kopenhagen je vast niet ontgaan. Menig fashion lover streek neer in de modestad om niet alleen naar de shows van grote designers te kijken, maar om ook (in hebberigmakende outfits) door Kopenhagen te slenteren. Wij willen er nu ook naartoe – en dat blijkt ook nog eens heel fijn voor je portemonnee te zijn.

Wat te doen in Kopenhagen?

Kopenhagen is niet alleen een prachtige stad om te zien, er zijn ook tig activiteiten die je daar kunt doen. Zo vind je er heel veel prachtige winkels, heerlijke restaurants, een prachtige botanische tuin en een kleurrijke haven. Extra leuk: verken Kopenhagen vanaf de fiets. Je hebt in deze stad namelijk heel veel fietspaden, waardoor de stad goed te verkennen is vanaf de fiets.

Goedkoop met de trein

Je kan ervoor kiezen om met het vliegtuig naar Kopenhagen te reizen, maar wanneer je iets meer tijd over hebt, raden we dit niet aan. Per trein is het namelijk enorm makkelijk om te doen. Vanaf Amsterdam ben je in 10,5 uur in Kopenhagen, je reist dan via Hamburg. Je betaalt voor een enkele reis €38, een behoorlijk fijn prijsje als je het ons vraagt.

Ondanks dat het reizen met de trein iets meer tijd in beslag neemt, heb je genoeg tijd om onderweg eindelijk dat spannende boek uit te lezen of je favo serie te bingen. En daarbij draag je ook je steentje bij aan een beter milieu. Heerlijk, toch?