Heb je een doffe winterhuid en weet je niet wat je daaraan kan doen? Dan hebben wij de perfecte tips en tricks om jou eruit te laten zien als een snow angel. Spoiler: het heeft te maken met de juiste blush.

Een doffe huid: daar worden we niet blij van

Een doffe huid, die ons bleker dan ooit maakt, dat is iets waar we allemaal mee kampen in de winter. Plamuur jij je gezicht vol met foundation of bronzer, maar tover je alsnog geen felbegeerde glow op je gezicht, dan wordt het tijd om een blush aan te schaffen. Dit is namelijk het product wat wonderen verricht.

De perfecte blush voor in de winter is een beetje een lichtroze blush. Omdat het zo’n lichte blush is, hoef je niet bang te zijn dat je eruit gaat zien als een clown (waar veel mensen bang voor zijn). De beste kleur die je kan uitkiezen, is een glanzende natural roze kleur. Door deze kleur krijg je een gezonde, frisse en stralende huid. Alsof je heel lang buiten bent geweest. Lichtroze is ook de perfecte kleur voor als je niet zo out of the box durft te gaan.

Volgens beauty liefhebbers is blush de oplossing

Wat maakt een lichtroze blush nóg beter, een lichtroze blush met glans! Als je geen blush kan vinden met glans, kan je gewoon je highlighter gebruiken. Tip: met een liquid blush is het makkelijker om je highlighter te mengen. Met een poederige blush heb je sneller kans dat je highlighter de kleur krijgt van je blush. En dat je de blush meeneemt, als je de highlighter aan het uitsmeren bent.

Hoe breng je blush het beste aan?

Je kan je blush aanbrengen met je vingers, maar je hebt ook speciale blush kwasten. Tip: als je geen foundation draagt, blijft een liquid blush het beste zitten.

Stap 1. Breng de blush aan op het bolle gedeelte van je wangen, net boven je jukbeenderen.

Stap 2. Blend de blush vervolgens uit richting de slapen of oren, afhankelijk van je gezichtsvorm en het effect dat je wil creëren. Mensen met ronde of hartvormige gezichten kunnen ervoor kiezen de blush richting de slapen uit te blenden. Dat brengt de jukbeenderen beter naar voren.

Stap 3. Breng de highlighter net op én boven je blush aan, op de hoogste punten van je jukbeenderen. Vervolgens breng je de highlighter aan op je neusbrug, het puntje van je neus, aan de binnenkant van je ooghoeken en je cupidoboog (hartvormig gedeelte van de bovenlip).

Heb je al deze stappen gevolgd? Dan zie je er nu sowieso uit als een winterengel.

@nehasbeautyroom Another one added to the collection😍🩷 #rarebeauty #rarebeautyblush #rarebeautysoftpinchliquidblush #rarebeautyhope #rarebeautyhopeblush #rarebeautyblushswatches #swatches #testingrarebeauty #testingmakeup #makeupreview #beautyhacks #BeautyReview #blush #blushswatch #liquidblush #softpinchliquidblush #rarebeautyessentials ♬ Im In Love Im Obsessed Rihanna x Casa Di Remix – CasaDi

@madisonbeer @Fenty Beauty ♬ reckless – safe place&lt3