De feestdagen staan in het teken van glitter en glamour. En we houden van glitter! Zo schreven we al over de mooiste outfits voor de feestdagen en lieten we weten dat er een glittergin bestaat. En daarom werden we ook zo blij toen we deze site tegenkwamen!

glitterwijnen-hugo-femfem

Foto via Glitterwijn

Glitter Hugo, Champagne of Baileys?

Ik opende deze site en zelfs mijn ogen begonnen te glitteren, zo blij werd ik ervan. Deze site biedt verschillende, handgemaakt glitterflessen aan en dit komt als geroepen voor de feestdagen. Zo kun je kiezen tussen glitter Hugo, glitter Champagne of glitter Baileys. Goud, roze, blauw, groen, je hebt de glitterflessen in alle kleuren. Hoeveel beter kan het nog worden?

glitterwijn-champagne-femfem

Origineel cadeau

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? Dan zijn deze glitterflessen dé oplossing. Je hoeft niet bang te zijn dat je hele mond na het drinken van deze dranken helemaal onder de glitter zit, want de inhoud is gewoon hetzelfde als in de originele fles. Speciaal voor de feestdagen heeft het bedrijf (met de toepasselijke naam: glitterwijn) een aantal speciale glitteredities van champagne of Hugo, zodat jouw Kerst of Oud & Nieuw nóg feestelijker wordt. En binnenkort kun je ook je eigen tekst en foto op een glitterfles ontwerpen, waardoor het helemaal een origineel cadeau wordt. Wil je het lekker voor jezelf houden? Dat kan natuurlijk ook (snappen wij heel goed). De flessen kun je hier bestellen.

Moet je nog een ander cadeautje kopen? Dit zijn de leukste cadeaus voor de feestdagen in alle prijscategorieën.