Wanneer je toe bent aan de perfecte match en het je zelf niet lukt diegene te vinden, dan kun je altijd nog de hulp van je moeder inschakelen bij het vinden van een nieuwe partner. En dat is precies wat in Matched by Mom gebeurt. Vanaf 4 oktober zien we vier moeders met hun zoons naar Portugal afreizen om vanuit een luxe villa op zoek te gaan naar de ideale schoondochter. Maak kennis met de moeder-zoon duo’s.

Roel (56) en Koen (29)

Dit Brabants duo heeft een heel goede band en heeft het altijd heel gezellig met elkaar, Ze hebben het zelfs zó gezellig, dat ze af en toe met elkaar op stap gaan in de Bossche kroegen om vervolgens met de grootste lol thuis te komen. Roel en Koen zijn onafscheidelijk en bespreken álles met elkaar. Over de meeste dingen denken ze ook hetzelfde, behalve over de ideale partner voor Koen. Volgens Roel kijkt haar zoon te veel naar uiterlijk en heeft hij vooral een lieve meid nodig. Awh!

Bron: Tom Cornelissen

Anita (66) en Anwar (30)

Je zou denken dat wanneer je met vijf vrouwen in één huis woont, dat je weet hoe je met vrouwen om moet gaan. Toch is het Anwar nog niet gelukt om de vrouw van zijn dromen aan de haak te slaan en dus schakelt hij de hulp van zijn moeder in. Volgens Anita en Anwar bestaat de perfecte vrouw niet, maar als hij mag kiezen dan zoekt hij een sportieve vrouw die goed kan communiceren. Moeders zoekt vooral een intelligente en zelfstandige schoondochter.

Bron: Tom Cornelissen

Thea (58) en Lorenzo (23)

Lorenzo heeft nog niet veel relaties gehad, maar is er nu wel aan toe om iemand te vinden bij wie hij het gevoel heeft dat hij begrepen wordt. Hij houdt van gezelligheid en heeft familie en vrienden hoog in het vaandel staan. De band met zijn moeder Thea is door de jaren heen heel sterk geworden. Moeder en zoon zijn het wel eens over wat voor vrouw dit zou moeten zijn: iemand die ondernemend, rustig en verzorgd is en vooral niet arrogant.

Bron: Tom Cornelissen

Patricia (56) en Melvin (25)

Ondanks zijn drukke leven heeft Melvin dagelijks contact met zijn moeder. Hij logeert regelmatig thuis en als dat niet lukt, FaceTimen ze veel. Dit klinkt als een typisch moederskindje. Deze moeder en zoon hebben een heel goede relatie, maar ondanks de hoeveelheid dates heeft Melvin heeft zijn levenspartner nog niet gevonden. Moeder Patricia heeft zin om op zoek te gaan naar haar ideale schoondochter en hoopt dat diegene uiteindelijk als een échte dochter gaat voelen.

Bron: Tom Cornelissen

Matched by Mom wordt geproduceerd door Warner Bros Nederland en is vanaf maandag 4 oktober wekelijks te zien bij Videoland. De eerste aflevering is die dag ook eenmalig om 20.30 uur te zien bij RTL 4.