Houd je hart maar vast want we hebben heel goed nieuws voor de die hard fans van Emily in Paris. De welbekende serie krijgt een boek. Het verhaal van het eerste seizoen is opgeschreven en je kunt het binnenkort lezen.

Nieuws Emily in Paris
Bron: Emily in Paris

Emily in Paris

De Netflix-serie Emily in Paris is uiteraard één van de meest geliefde en bekeken series. Als je het nog niet kent, dan praten we je even bij. De prachtige Emily Cooper (aka Lilly Collins) verhuist naar Parijs om in een Frans marketingbureau te werken. Probleempje: ze spreekt geen woord Frans. De baas mag haar al niet, en dat lijkt niet te helpen wanneer ze te horen krijgt dat Emily Amerikaans is. De serie mag verre van realistisch zijn, want Emily (die geen geld heeft) heeft een appartement midden in het centrum van Parijs, een stuk of vijf Chanel-tassen en komt alleen maar stereotype Fransen tegen. Ja, zo gaat het in de werkelijkheid er natuurlijk niet aan toe.

Maar goed de serie is vol met liefde, vriendschappen, ruzies en nog veel en véél meer. Je kijkt de afleveringen lekker weg, en er gebeurt genoeg waardoor jij je in de tussentijd niet zal vervelen. Een echte aanrader!

Het boek

Maar voor de true fans is deze bovenstaande informatie oud nieuws. Sterker nog: zij kunnen dit gewoon in hun slaap vertellen. Op dit moment wachten zij nog ongeduldig op het derde seizoen waarvan de opnames in afgelopen juni zijn begonnen.

In de tussentijd kunnen de fans genieten van het boek die vanaf 19 oktober beschikbaar is. Je weet dat wat ze zeggen: het boek is altijd tientallen beter dan de film of serie. Of er meerdere boeken komen van de serie, dat is helaas nog niet bekend. Maar twijfel niet, ren over een paar weken naar de dichtstbijzijnde boekenwinkel en scoor je Emily in Paris boek voordat-ie uitverkocht is!