Heb je moeite met het zoeken naar een koopwoning in Nederland? Dat begrijpen we, het wordt er ons ook niet makkelijk op gemaakt om tegenwoordig een huis te kopen. Mocht je toch graag snel willen verkassen naar een nieuwe optrekje, hebben we wellicht ook iets anders voor je in de aanbieding. Deze spotgoedkope villa in Spanje staat te koop en kan zomaar van jou zijn.

funda fem fem
@funda

Luxe vakantiehuis in Dolores

Dit prachtige en luxe vakantiehuis in Dolores, ten zuiden van Alicante, heeft twee of drie slaapkamers en een garage om de auto te parkeren. Het huis heeft een modern uiterlijk, net zoals de omringde woningen. Dankzij het design met veel grote ramen valt er veel daglicht naar binnen. De woonkamer is gezellig en huiselijk ingericht en biedt dankzij de glazen schuifdeuren een prima uitzicht op de tuin en het zwembad. Tevens beschikt deze prachtige villa ook over een open keuken, met schuifdeuren. Zo kun je heerlijk van het zonnetje genieten als je een paella in elkaar aan het flansen bent.

De tuin is vrij makkelijk te onderhouden, aangezien er geen grasmat ligt. Wel zo makkelijk voor als je lange periodes in Nederland bent.

spanje fem fem
@alicante

Schappelijk prijsje

Kortom: deze villa is geweldig voor een lekkere en luxe vakantie in Spanje. Ben je het hier mee eens, check dan even snel de website van Funda. Hoewel niet iedereen dit bedrag op zijn spaarrekening heeft staan, is het huis zeker goed betaalbaar. De villa is namelijk voor een bedrag van 274.000 euro al te koop. Bedenk wel dat je dan voortaan een lekker stekkie hebt om elk jaar meerdere keren naartoe te gaan.

In Nederland heb je voor dit gedrag nog net een kleine woning van 35 vierkante meter in Amsterdam. Dus waar gaat je voorkeur naar uit?

Screenshot 2021-06-18 12.03.53 Screenshot 2021-06-18 12.01.31

Is je interesse oprecht gewekt? Hier kun je nog meer fotootjes vinden van het fraaie pand!