Nog niets op de planning deze zomer? Kom je niet uit met geld en lijkt alles veel te duur? We snappen het helemaal, maar wij weten een manier waarop je voor maar liefst 17,99 naar Ibiza, Londen, Venetië en nog veel meer andere landen kunt gaan!

goedkoop vliegen

Goedkoop met je vriendinnen op vakantie

Wil je nu niets liever dan lekker zonder ouders en met je vrienden weg naar de zon, dat kan nu voor een prikkie. Ryanair biedt namelijk ontzettend veel goedkopen vluchten aan voor een hele fijne prijs. Want voor maar liefst 17,99 reis je met Ryanair af naar landen zoals: Pisa, Barcelona en Madrid. Dus of je nu de Big Ben, toren van Pisa of de Sagrada Família wil zien, dan is het deze zomer je kans.

Verschillende bestemmingen

Hebben jij en je vriendinnen al een bestemming in je hoofd waar je erg graag heen zou willen deze zomer, maar je weet niet of deze goedkope vlucht ook op het lijstje staat? Klik dan hier om de volledige lijst te zien met afgeprijsde bestemming. Even eerlijk, iedereen wil toch voor deze fantastische prijs lekker weg. Zo hou je alleen maar meer geld over voor de rest van je vakantie. Op deze manier kun je je vakantie giga maken, door het geld uit te geven aan bijvoorbeeld: Cocktails drinken in de zon of heerlijk borrelen op het strand bij de zee.

goedkoop vliegen

Welke airport is het goedkoopst?

Het kan soms erg in prijs verschillen via welke luchthaven je gaat. Als je zo min mogelijk geld wil betalen raden we je aan om via Eindhoven Airport te vliegen. De vluchten zijn daar namelijk nog goedkoper dan bijvoorbeeld vanaf onze hoofdstad Amsterdam, Schiphol. Daar heb je best geluk mee, want vanaf Eindhoven vliegen bijna alle vluchten en vanaf Schiphol maar een paar.