ANWB-stelletjes opgelet: zoek je een extra cadeau voor je liefje of bff voor bij onder de kerstboom? Deze goedkope kerst-onesie van de HEMA is dan de perfecte finishing touch. Kunnen jullie tijdens de feestdagen lekker warm blijven, en dat gewoon matchy!

Goedkope kerst onesie HEMA
Bron: Pinterest

HEMA kerst-onesie

Onesies: wie vind ze nou niet leuk? Ze zitten heerlijk, lekker warm en als je geluk hebt komen je billen er ook nog eens goed in uit. Dus eh, geen reden om ze niet te kopen. En het is nog leuker om zo’n leuk ding met iemand te kunnen delen. Of het nou je liefje, bff, moeder of vader is… deze onesies van de HEMA zijn voor iedereen. Ze zijn goedkoop en superleuk om cadeau te geven aan een geliefde. Lekker matchen!

Als eerste hebben we de Takkie-onesie. Want wat is de HEMA zonder Takkie? Deze onesie scoor je al voor €21. De onesie heeft een capuchon en door de lange rits aan de voorkant kun je het pak makkelijk aan- en uittrekken (goed om te weten voor met je liefje). Het pak heeft lange mouwen en broekspijpen met tricot boorden, van de kou zal je dus absoluut geen last krijgen!

Ook het geblokte motiefje is ge-wel-dig voor de komende kerstdagen. Deze is helaas niet afgeprijsd dus is gewoon €30. Net als bij Takkie, heeft deze onesie een capuchon en een lange rits.

Leuk feitje bij het kopen van dit pak: deze onesie is van de War Child-collectie, hiermee steun je een kind in oorlog. HEMA doneert 25% per verkocht artikel aan War Child. Deze organisatie biedt kinderen een veilige plek, waar ze hun angsten kunnen verwerken en verder kunnen leven. Het is dus niet superleuk om te dragen, maar ook nog eens heel mooi.