We weten allemaal dat Hailey Bieber een liefhebber is van betaalbare, maar mooie nagels. Hailey was degene die met de glazed-donut nageltrend kwam. Fans werden helemaal verliefd op deze nagels en volgen sindsdien de nageltrends van Hailey op de voet. Nu het herfst is, is het tijd voor andere kleuren. En daar heeft de nagelstylist van Hailey wat op bedacht.

Hailey-Bieber-nagels
Bron: @haileybieber

In een nieuw jasje

Het is herfst en dat betekent dat de kleuren niet meer zo fleurig zijn als in de zomer. In herfst heb je meer te maken met iets donkere kleuren zoals: bruin, groen en grijs. De nagelstylist van Hailey heeft iets geniaals voor alle liefhebbers van de glazed-donut nails bedacht. Ze heeft de nageltrend in een nieuw jasjes gestopt. Oftewel: chocola eroverheen gegoten. In plaats van de rozige translucent kleur, heeft ze de nagels veranderd in een chocoladebruine translucent kleur. De nagels zijn net als de summer nails, maar dan in het bruin. Amazing.

De nagels van Hailey

I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting for me for fall”, deelt Hailey bij een TikTok-video van haar nagels.

@haileybieber I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting for me for fall 🤤🤎🍩🍩🍩🍩🍩 @zolaganzorigt ♬ original sound – jex

Spotgoedkope nagellak

And guys, je hebt geen nagelsalon nodig om deze nagels te creëren. Je kan het helemaal zelf doen. De nagellak die Hailey heeft gebruikt is ook nog is betaalbaar. Hoe geweldig is dat? Hailey gebruikt de OPI Infinite Shine nagellak in Espresso Your Inner Self. Het wordt nog mooier. De nagellak is op dit moment in de sale voor maar €13,95 op bol.com.