Ben je die diepvriespizza’s helemaal zat en is bestellen of uiteten gaan niet altijd een optie? Met deze goedkope pizzasteenoven kan je (bijna) net zo lekkere pizza’s maken als een échte Italiaan.

Pizzasteenoven Action
Bron: Action

Pizzasteenoven Action

Wij hebben een pareltje gevonden: de BBGrill pizzasteenoven. Het enige wat je moet hebben om de draagbare steenoven zijn werk te laten doen, is een barbecue. Het formaat past op de meeste barbecues, het werkt zowel op houtskool als gas. Ideaal dus als je ‘m ook mee wil nemen naar vrienden of familie. Bij de steenoven krijg je een pizzaschep bijgeleverd om je selfmade pizza er in te doen, er uit te halen en te draaien. Je zou bijna zeggen dat je tuin op een heuse Italiaanse pizzeria begint te lijken als je dit leest.

In een paar minuten heb je een heerlijk knapperige pizza. Door de pizzasteen krijgt je de authentieke Italiaanse smaak waarvan je dacht dat het alleen in Italië geproefd kon worden. Nou, niet dus! Voor maar €60 heb je de pizzasteenoven bij jou in huis. Als dat geen koopje is, dan weten we het ook niet meer. Extra: je bakt niet alleen heerlijke Italiaanse pizza’s, maar ook vis, vlees en groenten kunnen bereid worden op de steen. Buon Appetito!

Nog fijner geprijsd

Twijfel, twijfel en nog meer twijfel. €60 is natuurlijk geen miljoenenbedrag, maar het is ook niet spotgoedkoop. Vind je zestig euro toch nog té prijzig of heb je simpelweg geen barbecue? Dan past dit misschien beter bij jou. Je zelfgemaakte pizza kan je gewoon in de pizzamaker neerleggen, sluit ‘m dicht én even wachten: voor je het weet heb je een verrukkelijke zelfgemaakte pizza.

Deze Ambiano Multifunctionele pizzamaker is te koop bij de Aldi en is vanaf vandaag te koop. Op=op, dus je hebt geen tijd om te twijfelen. Rennen!