Gordon heeft de laatste tijd zijn levensstijl helemaal omgedraaid. Hij heeft hard gewerkt om wat kilo’s kwijt te kunnen raken. Zo is hij al 11,5 kilo afgevallen. Wow! Voor het eerst heeft hij nu de resultaten laten laten zien op zijn Instagram.

Gordon
Instagram: @gordonheuckeroth

Before- en afterfoto

Gordon is al een tijdje bezig ondertussen met afvallen. In April was hij al vijf kilo afgevallen. Hij is zo goed bezig dat het in een korte tijd al verdubbeld. Voor het eerst heeft Gordon een update laten zien via zijn Instagram. “Je gelooft het niet, maar het is toch echt gebeurd. Ik ben gewoon 11,5 kilo afgevallen in twee maanden tijd!” Wat ongelofelijk goed. Gordon had het zelf dan ook helemaal niet verwacht.

Hoe is Gordon zoveel afgevallen?

Veel mensen hadden na het zien van de resultaten gelijk de vraag: wat is zijn geheim? Omdat zoveel mensen wilde weten hoe hij het heeft gedaan, heeft hij hier een reactie op gegeven. “Het is niet iets van de afgelopen twee maanden. Ik ben al sinds vorig jaar begonnen met het roer om te gooien qua eten.” Zo geeft hij aan dat voeding echt het allerbelangrijkste is. Het is hem gelukt door weinig koolhydraten te eten en verder door rust, reinheid en regelmaat. “Dat zijn de key-woorden die de sleutel zijn tot het succes.”

Nog niet klaar

De foto die Gordon op zijn Instagram heeft gedeeld kan je nog niet helemaal een before- en afterfoto noemen. Gordon is namelijk nog niet klaar met zijn nieuwe leefstijl! “Ik ben er nog lang niet maar ik moet en zal deze strijd weer gaan winnen! Samen met mijn trainer ben ik wederom van ver gekomen. Uitgezakt, moe, obese, maar vooral gedemotiveerd door allerlei factoren”. Wat is hij ongelofelijk goed bezig!

Gordon geeft aan dat hij helemaal zijn rust terug heeft kunnen vinden in Dubai. Daarom was dit het moment om voor zichzelf te gaan. Zo wil Gordon ook aangeven dat het nooit te laat is om af te vallen als je het wilt!

Lees ook: 7 lekkere voedingsmiddelen die helpen bij het afvallen