Hello Upper East Siders! Vandaag gaan we het hebben over onze all time favorite serie Gossip Girl. Helaas is de Amerikaanse dramaserie van Netflix verdwenen, maar dat maakt het des te leuker om uit te zoeken hoe het met onze elitaire vriendjes gaat. Dit is de Gossip Girl cast nu!

Leighton Meester

Leighton nam de rol van Blair Waldorf, of beter gezegd Queen B, op zich in de Amerikaanse hitserie. Nadat Gossip Girl in 2021 stopte, maakte ze in 2014 haar debuut op Broadway. Wist je dat Leighton naast acteren ook nog eens zangtalent heeft? Ze heeft namelijk in 2015 haar eerste album, genaamd Heartstrings, uitgebracht.

Meester trouwde in 2014 met Adam Brody. De twee ontmoette elkaar in 2010 op de set van The Oranges. Het stel heeft een dochter genaamd Arlo en ze verwachten een tweede kindje samen. Awh! Op dit moment speelt Leighton de rol van een alleenstaande moeder in de sitcom Single Parents! 

Blake Lively

Blake speelde “it-girl” Serena van der Woodsen in onze favo serie. Af en toe vonden wij haar wat irritant, maar in real life lijkt Blake heel sympathiek! Geen wonder dat de knappe Ryan Reynolds als een blok voor Blake’s charmes viel. De twee begonnen met daten in 2012, en zijn sinds toen onafscheidelijk. Te lief! Het stel heeft samen maar liefst 3 lieve dochters: James, Betty en Inez.

Het lijkt dat sinds Blake’s acteercarrière op een lager pitje staat, ze meer tijd heeft om in de keuken te staan. En dan vooral om te bakken! Op haar Instagram en op YouTube komen we de meest fantastisch uitziende baksels tegen en in Vogue’s 73 Questions With aflevering is Serena cupcakes aan het decoreren.

Ed Westwick

Egoïstisch, manipulatief en een tikje onaangenaam. We hebben het natuurlijk over het karakter Chuck Bass, wat door Ed Westwick gespeeld werd. Sinds de serie stopte in 2021, heeft Westwick in wat andere shows gespeeld (waaronder de serie White Gold). Echter kwam hij later onder vuur te staan door beschuldigingen van verkrachting. Hoewel Ed deze beschuldigingen heeft ontkend, zullen we deze toch altijd aan zijn naam blijven koppelen.

Ed is inmiddels gelukkig in de liefde en heeft een relatie met de bloedmooie Tamara Francesconi. Het was Ed die in Tamara’s DM’s is geslidet door gewoonweg ‘Hi’ te zeggen. Je snapt het al, Tamara viel bijna van haar stoel bij het lezen van het bericht.

Chace Crawford

Wie had er géén crush op de hete lacrosse speler Nate? Nate’s rol, wiens volledige naam Nathaniel Fitzwilliam Archibald was in de serie, werd vertolkt door niemand minder dan Chace Crawford. Maar wat spookt Chace vandaag de dag allemaal uit? Na de serie Gossip Girl heeft Crawford nog in een paar andere shows gespeeld waaronder Amazon Prime’s hitshow The Boys en Blood & Oil. 

De nu 36-jarige acteur heeft in totaal drie bevestigde relaties. Natuurlijk zijn er verschillende roddels geweest omtrent Chace’s liefdesleven, maar als we door zijn Instagram feed scrollen, is er geen spoor van een potentiële lover te vinden. Zou deze man nog single zijn? Het lijkt er in ieder geval wel op!

Penn Badgley

Last but not least, Penn Badgley! Penn speelde Dan Humphrey in de hitserie. En het lijkt erop dat Penn goed is in het spelen van outsiders! Nu speelt hij namelijk de rol van sociopaat Joe Goldberg in de Netflix serie You, waarvan de releasedatum zojuist bekend is gemaakt.

Na Gossip Girl sloeg Penn een andere weg in! Hij werd namelijk headliner bij de band MOTHXR. Het begon eigenlijk als een geintje maar zijn interesse in muziek werd steeds groter. En hoe zit het met Penn’s liefdesleven? Dat loopt op rolletjes. In 2017 trouwde hij namelijk met de zangeres Domino Kirke. De twee hebben samen een zoontje James. Cute!

Lees ook: Aan de hand van deze hints hadden we kunnen weten wie Gossip Girl was