Channah Koerten is inmiddels al meer dan een jaar single. Volgens geruchten is daar nu verandering ingekomen. Want juicekanalen weten het zeker: dit is de nieuwe liefde van Channah.

Channah Koerten nieuwe relatie
Bron: @channahkoerten

Einde relatie

De vorige relatie van Channah was met de vader van haar kinderen, Quentin. De twee leerden elkaar kennen in de club en kwamen elkaar weer tegen tijdens EOTB. Na hun deelname aan EOTB werd het veel serieuzer tussen de twee en was het official. Channah en Quentin hielden het niet alleen bij een deelname aan EOTB, maar besloten ook mee te doen met Temptation Island. Dit omdat Channah zeker wou weten of Quentin zijn wilde leven had achtergelaten. Na paar vervelende beelden te zien besloot Channah met het programma te stoppen, want ze was zwanger!

Channah en Quentin probeerden samen hun relatie te fixen en besloten naar Curaçao te verhuizen. Niet zo lang nadat de twee verhuisd waren, liep de relatie niet zo lekker en besloten ze uit elkaar te gaan.

Nieuw liefje

Volgens juicekanaal RealityFBI zou Channah een nieuwe vriend hebben. Het gaat om interieurdesigner Patrick Russ (48). Patrick is te zien in het woonprogramma Huizenmarkt. Tijdens een aflevering van Echte Meisjes in de Jungle is (volgens insiders) te zien dat Channah een trui van Patrick aan heeft. Ook is hij al aantal keren opgedoken in de vlogs van Channah.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door R U S S (@patrick_russ)

Lat-relatie

Na de breuk met Quentin heeft Channah alsnog besloten om op Curaçao te blijven wonen. Ze vertelde aan RTL Boulevard dat ze haar nieuwe woonplek geweldig vindt. “Curaçao is heerlijk. Lekker weer, gezellig. Ja, zeker, heel leuk. Quentin en ik spreken elkaar altijd nog. We hebben natuurlijk twee kindjes samen, en dat gaat eigenlijk heel erg goed.” Doordat Patrick en Channah niet in hetzelfde land wonen, hebben ze nu dus een lat-relatie. Dat wordt dus heel vaak het vliegtuig pakken om elkaar in het echt te kunnen zien!