Voor de echte kaasliefhebbers is er nooit zoiets als teveel kaas: een tosti met kaas, kaasfondue, wijn met kaas en nu ook je patatje met… kaassaus! Ja, je leest het goed. Gouda’s Glorie introduceert namelijk de nieuwe ‘creamy cheese style kaassaus‘. Goed nieuws, want vanaf nu is het voor kaasliefhebbers nóg makkelijker om kaas aan je favo snack toe te voegen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door #tweezusjesglutenvrij (@tweezusjesglutenvrij) op

Ook voor vegans

Natuurlijk zijn er ook genoeg mensen die een vegan dieet aanhouden en dus alles wat kaas is vermijden. Bij Gouda’s Glorie hebben ze hier rekening mee gehouden, want de ‘creamy cheese style kaassaus’ is vegan! Ja, zelfs als vegan hoef je jouw portie ‘kaas’ dus niet meer te missen. En het fijne is: hij is niet van echte kaassaus te onderscheiden! Hmmm.

Creamy cheese style kaassaus

Je kunt de kaassaus overal aan toevoegen waar je maar wilt. Als topping voor je frietje, bij je hamburger of natuurlijk voor een heerlijke schaal met nacho’s. Eet je de saus liever warm? Geen probleem, je kunt hem namelijk zowel koud als warm eten. Helaas moeten we nog heel even wachten tot we een fles kunnen bemachtigen. De kaassaus is namelijk alleen nog verkrijgbaar bij de groothandel. Nu maar hopen dat ze bij jouw favo lunchtent de kaassaus inslaat, zodat jij je frietje voortaan kunt toppen met de heerlijke kaassaus! 😉