Eerlijk is eerlijk, dit jaar was niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig waren er ook dit jaar weer een hoop memes die ons door het jaar heen sleepte. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet; dit zijn de grappigste memes die ons door 2021 hielpen.

De grappigste memes van 2021

Hoogstwaarschijnlijk heb je onderstaande memes wel eens voorbij zien komen, maar voor iedereen die ze nog nooit heeft gezien: Enjoy!

Kim Kardashian bij de Met gala

Wij kunnen nog steeds niet helemaal plaatsen waar onze queen Kim Kardashian voor ging, maar het leverde wel een hoop hilarische memes op. Hieronder ons favoriet.

Bernie Sanders en zijn wanten

De Amerikaanse presidentskandidaat Bernie Sanders was gespot in een dikke winterjas, mondkapje én gebreide wanten. Dit alles bij elkaar zorgde voor een hilarisch plaatje.

Oprah

Het interview van Oprah met Meghan Markle en prins Harry zorgde voor veel reacties, maar die van Oprah zelf was wel het mooist.

House of Gucci

In de populaire film House of Gucci spelen Adam Driver en Lady Gaga een grote rol. Een van de eerste glimp die we mee kregen was de onderstaande foto.

The Weeknd bij de Super Bowl

Tijdens the halftime nam The Weeknd wel een hele bijzondere video op. In de video is hij op zoek naar iets of iemand.

Harry Styles bij Dazed

Harry Styles is wel vaker te herkennen aan zijn bijzondere outfits, maar bij Dazed viel hij wel heel erg op.

Red Flag

2021 kan je niet doorgekomen zijn zonder de Red Flag emoji. Het begon allemaal toen gebruikers op TikTok de red flag gebruikte om te laten zien wat een echte no go is tijdens het daten. Al snel verspreidde het zich, en is nu overal te zien.

Squid Game

Door het succes van de populaire serie vlogen de Squid Game memes ons om de oren.

Storing Facebook, Instagram en WhatApp

Weten jullie de technische storing bij Facebook, Instagram en WhatsApp nog? Dat zorgde voor een hoop hilarische memes op Twitter. Hieronder één van onze favoriete.

Lees ook: Voor dit bizarre bedrag verkoopt ‘Side eyeing Chloe’ haar meme