Kennen jij en je lover elkaar van top tot teen en hebben jullie de laatste tijd geen gespreksonderwerpen meer? Geen zorgen, dan zit jullie relatie niet in een sleur. Jullie weten gewoon heel veel van elkaar. Voor de volgende date hebben we dan ook tien vragen onder elkaar gezet. Enne, je zult niet alleen achter nieuwe dingen komen, jullie zullen ook in een deuk liggen van het lachen.

gespreksonderwerp partner vraag
Bron: @haileybieber

Op date met je lover: geen gespreksonderwerp meer

We kunnen ons voorstellen dat wanneer je een tijdje met je liefje hebt, je op een gegeven moment geen gespreksonderwerpen meer hebt. Je weet alles van elkaar en “hoe was je dag” en “waar gaan we boodschappen doen” zijn vragen die al heel snel beantwoord zijn. Geen zorgen: jullie relatie zit niet in een sleur. Jullie weten gewoon heel veel van elkaar. Enne, op een gegeven moment houden de vragen gewoon op.

Hiervoor hebben we een oplossing. Mocht je binnenkort met je partner weer op date gaan, kun je deze vragen tevoorschijn halen (of even uit je hoofd leren). Elke vraag kan ervoor zorgen dat jullie er een heel lang gesprek over gaan hebben, precies wat je wil dus. Ze zijn niet alleen origineel — waardoor je je partner op een ander vlak leert kennen — je zult er ook super grappige antwoorden voor terugkrijgen. Dus het wordt niet alleen een interessant, maar ook een leuk gesprek. Dus, geen gespreksonderwerp? Stel deze 10 grappige vragen aan je lover.

1. Wat is het meest gênante dat je ooit hebt gedaan?

2. Als je leven een show was, wat zou dan het introlied zijn?

3. Wat is het eerste dat je zou doen als je wakker zou worden als het andere geslacht?

4. Wat is het smerigste wat je hebt gedaan toen je kind was?

5. Wat voor een puber was je vroeger?

6. Wat is je guilty pleasure?

7. Als je met dieren zou kunnen praten, wie zou je als eerste wat vragen en wat?

8. Wat was de slechtste date die je ooit hebt gehad?

9. Wat laat je oud voelen?

10. Waar ben je bang voor wat eigenlijk best wel stom is?