Als wij Nederlanders het woord gratis horen gaan onze oren wagenwijd openstaan. Nu is het zo dat je aardig wat centen kan besparen op je dagelijkse coffee order. Je kunt namelijk een gratis refill krijgen bij Starbucks! Let’s try this ASAP!

Kun je een gratis refill krijgen bij Starbucks?

Ja, je kunt dus een gratis refill krijgen bij Starbucks. En ja, er zijn ook limitaties. Dit is namelijk alleen mogelijk als je de Starbucks app met een geregistreerde Starbucks kaart gebruikt wanneer je betaalt voor je eerste drankje. Daarna kun je de app (of kaart) aan de cassière laten zien en kun je om een refill vragen!

Het klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn dat je ieder drankje wat je hartje begeert nóg een keer zou kunnen krijgen. Gratis! En helaas is dit ook zo. Als je namelijk een Venti Java Chip Frappuccino met slagroom en carameldrizzle hebt besteld krijg je geen Venti Java Chip Frappuccino met slagroom en carameldrizzle voor niets. Hetgeen wat je wél krijgt is een filterkoffie of thee (warm of koud). De Starbucks app legt dit je tot in de puntjes uit. En voor alle Starbies fans: met het Starbucks rewards program blijf je altijd op de hoogte van de laatste deals.

Starbucks Rewards

Om een gratis refill te krijgen moet je dus lid zijn van het Starbucks Rewards programma. Dit doe je door je eenmalig te registreren via de website of app. Hierna ben je lid en kun je voor gratis drankjes, eten en refills sparen! Je bent nu een officiële Starbs-lover wat betekent dat je exclusieve deals krijgt waarmee je op lange termijn heel veel kunt besparen! En van dat geld kun je natuurlijk weer éxtra drankjes (en lemon loaf cakes) bestellen. Win-win! 

Lees ook: Deze Starbucks drankjes van het Secret Menu wil je zeker proberen