In de categorie van gezond eten in het nieuwe jaar hebben we een goed nieuwtje voor je. Vandaag, 10 januari, opent bezorgservice Deliveroo de gezonde bike-in: de Bike Bar. Voor een gratis verantwoorde snack parkeren fietsers hun stalen ros in de automatiek ter hoogte van de Wiegbrug aan de Admiraal de Ruijterweg. Benieuwd? Ga dan vandaag snel een kijkje nemen.

@deliveroo
@deliveroo

Gezonde snack

Het is altijd een terugkomend fenomeen: gezond gaan eten. Een kwart van de Nederlanders zet gezond eten boven aan het lijstje van goede voornemens. Deliveroo heeft daar iets op bedacht. Deliveroo vult de drive-in niet met frituursnacks, maar met gezonde gerechten. Zo kunnen fietsers een snack trekken met de poké bowls van Poké Perfect en Sushito, de salades van SLA, sandwiches van Bagel & Beans, sapjes van Juicebrothers, vegetarische wraps van Vleesch noch Visch en de gerechten van Stach – genoeg keuze dus!

In de Bike Bar is plek voorvier hongerige fietsers per keer die door de dag heen kunnen aanschuiven bij de drive-in. Van 7:00 tot 10:00 uur scoort Amsterdam ontbijt. Tussen 12:00 en 14:00 ligt er lunch achter de luikjes. En een avondmaal wacht voor de hongerige wolvens onder ons tussen 16:30 en 19:30. Waar wacht je dus nog op? Haal snel dat heerlijke gerechtje voor het op is!

Schermafbeelding 2019-01-10 om 11.37.36 dGj0UZFp