De geruchtenmolen rondom Gregory van der Wiel en Rose Bertram draait de afgelopen tijd overuren. Veel volgers van de twee denken dat Rose en Gregory niet meer samen zijn en ook op juice-kanalen zijn deze geruchten talk of the town. Extra verdacht: Gregory werd gespot met deze Love Island-deelnemer.

Gespot in dezelfde club

Dat het niet helemaal lekker loopt tussen Gregory en Rose is wel duidelijk. De twee ontvolgden elkaar op social media en niet veel later werd Gregory gespot met Arabella Chi, een oud-Islander uit 2019. De twee werden volgens Juicechannel namelijk hand in hand gespot op Ibiza.

Daarnaast posten zowel Gregory als Arabella een foto vanuit de club. De twee deelden een foto uit allebei dezelfde hoek, waaruit we op kunnen maken dat de twee samen een gezellige avond hadden. Het kan natuurlijk ook dat de twee toevallig heel dicht bij elkaar zaten. Maar dat lijkt ons eerlijk gezegd wel héél toevallig.

juicechannel
Bron: @juicechannel

Wie is Arabella?

Arabella deed in 2019 mee aan Love Island UK en verscheen in dit seizoen als bombshell in de villa. De ex-Islander is bloedmooi en timmert lekker aan de weg als model. Door haar deelname aan het liefdesprogramma heeft de beauty heel wat extra bekendheid gekregen, maar een nieuwe liefde vond ze helaas niet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arabella Chi (@arabellachi)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arabella Chi (@arabellachi)

Of Gregory en Arabella echt samenzijn is niet duidelijk, maar de twee lijken het dus wel erg gezellig met elkaar te hebben. Wij zijn benieuwd hoe deze lovestory zal eindigen.

Lees ook: Monica Geuze verft haren donkerbruin