Het lijkt erop dat de acteurs van Grey’s Anatomy het avontuur nog lang niet zat zijn. De ziekenhuisserie zit alweer op seizoen 19, maar actrice Sarah Drew wil meer. Zij hint op een mogelijke spin-off.

Bron: Grey’s Anatomy

19 seizoenen

Het negentiende seizoen is binnenkort te bingen en door bepaalde hints lijkt het alsof het verhaal langzamerhand wordt afgesloten. Of het ziekenhuisdrama nog door gaat, weten we niet zeker. Hoofdrolspeelster Ellen Pompeo — die de rol van Meredith Grey speelt — is er in ieder geval he-le-maal klaar mee. De actrice hint er al langer op dat ze op een goed moment zal stoppen met de serie, waarin ze al sinds 2005 te zien is.

Hoewel Ellen afgelopen januari nog haar contract verlengde, kan de serie volgens de actrice ook prima zonder haar. “De show opnieuw uitvinden is de uitdaging voor Shonda en mij op dit moment”, gaf ze onlangs aan in een interview met Entertainment Tonight. “We gaan proberen het voor hen door te laten gaan, niet per se met mij, maar door te gaan na mij.”

Romance gaat door

Sarah Drew (aka Dr. April kepner) is er in ieder geval nog helemaal niet klaar voor om het ziekenhuisdrama te verlaten. Haar personage is al een lange tijd een groot favoriet onder de liefhebbers van het medische dramaverhaal. Ook haar romance met Jackson Avery (Jesse Williams), is een populaire verhaallijn. Het is dan ook geen shocking news dat mensen meer willen zien. De acteurs zien een spin-off zeker zitten: “Jesse en ik zijn allebei heel duidelijk geweest over hoe graag we zoiets zouden zien gebeuren.”

Of de comeback gepland staat, weet Sarah niet. “We zullen zien. (…) Maar toen ik plotseling terugkwam voor de 400e aflevering, duurde het ongeveer drie weken voordat we zeiden dat we zouden draaien. Dus je weet maar nooit! Die deur staat altijd open”, vertelt ze. Wij hopen natuurlijk het goede nieuws zo snel mogelijk te krijgen, want wij zijn er nog lang niet klaar mee!

Bron: Grey’s Anatomy