Groen. Veel mensen schrikken af van deze kleur en zeker wanneer het gaat om hun interieur. Toch hoeft dit niet: groen is namelijk een hele vrolijke, warme kleur die de natuur en je huis met elkaar laten verbinden. Natuurlijk bestaan er ontelbaar veel verschillende kleuren groen, maar er zijn er een aantal die dit jaar het interieurland overnemen. Wij laten je zien welke dat zijn en hoe je de kleur kan gebruiken in je huis.

Een super veelzijdige kleur

Wil je echt de natuur in je huis halen? Ga dan voor een mosgroene kleur. Liever een liefelijke, zachte sfeer in een ruimte, zoals bijvoorbeeld je slaapkamer of badkamer? Dan zijn licht groene en mintgroene tonen perfect en tevens een garantie voor vrolijkheid. Liever een zakelijke sfeer? Neem dan een donkere, diepgroene kleur. Wil je een kamer die rust uitstraalt? Ga dan voor lichtgroen met een blauwe ondertoon. Je kan er voor kiezen om één of meerdere muren in zo’n kleur te verven of je gaat voor groen in je meubels of accessoires. Hoe dat er dan allemaal uitziet? Zo.

mosgroen-interieur-trend-femfem groen-bank-velvet-femfem groen-garderobe-interieur-femfem groen-scandi-femfem groen-behang-trend-femfem groen-interieur-kleur-femfem groen-slaapkamer-trend-femfem groene-diepgroen-muur groen-stoel-femfem groene-woonkamer-femfem mintgroene-deur-femfem

Haal meer groen in huis met onze IKEA kortingscode.

Meer wooninspiratie? Zie hier de andere interieurtrends voor dit jaar.