Wat is jouw grootste afknapper? Is het als iemand heel erg van roddelen houdt? Of hou je er niet van als iemand heel druk is?Uit onderzoek blijkt het dat je aan je sterrenbeeld kan zien, waar jij het meest van afknapt. Wie weet is dit ook de manier om je lover voor je te winnen.

bron: Pinterest

Steenbok (22 dec | 19 jan)

Steenbokken staan bekend om naleven van plannen én hun betrouwbaarheid. Ben je een Steenbok, dan wil je het liefst altijd de touwtjes in de handen hebben. Je houdt er helemaal niet van wanneer mensen onverwachte dingen doen. Jij wil graag weten wat je kan verwachten van iemand. Impulsieve mensen zijn dus een no go voor jou.

Waterman (20 jan | 18 dec

Wat Watermannen heel erg hebben, is een sterke mening. Ben je Waterman, dan is het voor jou niet oké als iemand het niet eens is met één van jouw wild adventures. De sfeer is dan gelijk niet meer zo gezellig als hoe het voorheen was. Iemand die het niet leuk vindt om te experimenteren en lekker gek te doen, kan beter zijn slag niet bij jou slaan.

Vissen (19 feb | 2o maart)

De o zo gevoelige Vissen. Het liefst wil je graag iemand die jou onder zijn hoede neemt en je goed beschermd. De man moet de leiding nemen, dat is wat jij vindt. Jij valt dan ook op iemand die de wereld aan kan. Dit is dan ook waarom je afknapt op een softie.

Ram (21 maart | 19 april)

Rammen zijn heel impulsief en houden wel van een avontuurtje. Het zelfvertrouwen dat je als Ram hebt, straal je uit. Een onzekere man of vrouw is iets waar jij enorm op afknapt.

Stier (20 april | 20 mei)

Stieren zijn heel erg koppig en hebben een eigen wil. Ben je Stier, dan is alles wat jij doet enorm gestructureerd. Het is voor jou een enorme afknapper als er iemand heel rommelig te werk gaat. Echt een no-go.

Tweelingen (21 mei | 20 juni)

Een echt grappenmaker, dat is een Tweeling. Die grapjes moet je ook met iemand kunnen delen die de grapjes ook zelf begrijpt. Niet van grapjes houden, is dus echt een afknapper.

Kreeft (21 juni | 22 juli)

Kreeft is een liefdevol persoon. Ben je Kreeft, dan geef je graag liefde, maar wil je het ook zelf ontvangen. Je houdt er echt van wanneer je veel liefde krijgt van je partner. Waar je echt absoluut niet tegen kan, is wanneer iemand graag liefde ontvangt maar niks teruggeeft.

Leeuw (23 juli | 22 aug)

Jij weet wat je wil en bent niet te stoppen. Je houdt van iemand die lekker weet wat hij of zij wil. Zo vul je elkaar ook steeds op een natuurlijk wijze aan.

Maagd (23 aug | 22 sep)

Maagden zijn heel erg perfectionistisch. Alles moet netjes en strak volgens plan. Een slordige partner hoef jij echt niet in je buurt te hebben. Schoon zijn vind je echt belangrijk, en als iemand dat niet is, moeten ze ver uit je buurt blijven.

Weegschaal (23 sep | 22 okt)

Weegschaal is een sociale vlinder. Je houdt ervan om met iedereen een gesprek te voeren, maar van ruzie blijf je ver weg. Wat je wel iets lastiger vindt, is keuzes maken. Jij hebt dus echt iemand nodig die wel keuzes kan maken, en jou daarmee kan helpen. Een echte afknapper voor jou, is dus iemand die geen keuzes kan maken.

Schorpioen (23 okt | 21 nov)

Schorpioen is een intens sterrenbeeld. Je hebt een sterke wil en zit vol passie. Niemand kan tegen jou zeggen wat je wel en niet moet doen, dat bepaal jij helemaal zelf. Jij wil graag iets meer van de touwtjes in je handen hebben. Dus een man die zelf alles wil bepalen hoef jij echt niet.

Boogschutter (22 nov | 21 dec)

Als Boogschutter hou jij heel erg van vrijheid, dat is een van de belangrijkste dingen voor jou. Je houdt van dromen – en die wil je ook graag waar maken. Jij wil ook graag een partner die energiek is en ook al zijn dromen wil waarmaken. De grootste afknapper? Een lui persoon.