Er is een kans dat we toch op wintersport kunnen dit jaar. Heel leuk natuurlijk, maar een weekje skiën kan toch wat ergernissen met zich meebrengen. Dit zijn de grootste ergernissen tijdens de wintersport.

Wachten, wachten, wachten

Eigenlijk bestaat een groot deel van de wintersportvakantie uit wachten. Het begint al in de ochtend als iedereen 5 lagen kleding aan moet trekken, en vervolgens sta je bij iedere skilift in de rij. En dan hebben we het nog niet eens over die langzame mensen op de piste gehad! Arghh.

Andere Nederlanders

Je pikt de Nederlanders er altijd meteen uit. Natuurlijk hebben we niks tegen andere Nederlanders, maar stiekem verpesten ze het vakantiegevoel wel een beetje.. Anders hadden we ook gewoon in Amsterdam kunnen blijven.

Boodschappen doen op skischoenen

Skischoenen zijn natuurlijk wel even anders dan pantoffels.. Niks is dan ook fijner dan je skischoenen uitdoen na een lange dag op de piste! Helaas wil je familie eerst nog even langs de supermarkt en loop je vervolgens een heel dorp door op je skischoenen. Niet alleen geeft het een hoop kabaal, je veroorzaakt ook een natte bende.

Voordringen bij de skilift

Stiekem doen we dit zelf ook wel eens, maar toch is het enorm irritant als iemand anders het doet. Als iedereen gewoon netjes op zijn beurd zou wachten, dan blijft het voor iedereen leuk.

Mensen die selfies maken op de piste

Natuurlijk wil je op Instagram delen dat je op wintersport bent, maar ga AUB niet midden op de piste stoppen om een selfie te maken. Dat doe je maar tijdens de après-ski.

Lees ook: De 7 mooiste skigebieden in Europa? Wij zochten het uit