Ga je single de zomer in maar hoop je alsnog dat je je droomvent tegenkomt? Tijd om een dagje pretpark in te plannen. Of eigenlijk nog beter: heb je een date in de planning staan maar je weet nog niet zo goed wat jullie moeten doen: ga dan naar een pretpark. Bijna de helft van alle Nederlandse singles vindt dit namelijk het ideale plek voor een first date.

date pretpark FEM FEM

Hoe je om moet gaan met zomerkriebels? Easy. Skip de koffiedate of borrel en verras jouw date met een dagje Six Flags of de Efteling.

The first move

Een eerste date is spannend dus reden genoeg om te gaan voor een locatie waarbij het ijs gelijk gebroken is. Zoals bijvoorbeeld een attractiepark. Je scoort ook nog eens een hoop extra pluspunten als jullie ook nog eens van dezelfde attracties houdt (volgens 38% van de singles). En wil je weten wat dan ook nog eens het beste moment is om een ‘move’ te maken? Nou, als het aan de mannelijke singles light is dit tijdens een romantische boottochtjes (42%) en tja, bij vrouwen wachten ze toch totdat de man de eerste stap zet – groot kans dat dat dus tijdens dat romantische Gondoletta boottocht is als jullie bijvoorbeeld in de Efteling te vinden zijn.

De Efteling

Over de Efteling gesproken, in samenwerking met Lexa.nl willen ze er voor zorgen dat jij hier de meest ideale Sprookjesdate kan meemaken. Dus altijd al gedroomd van een Sprookjesachtige liefde? Blokkeer gelijk dan 30 juni in je agenda want het zou zomaar kunnen dat je die dag je droomprins tegen kan komen in de bekende attractiepark.

Meer lezen over plekken waar je eventueel je toekomstige hubby tegen kan komen? De sportschool schijnt ook populair te zijn