Creatief op vakantie gaan? Toe aan iets anders dan een doodnormale hotel? Waarom niet overnachten in een grot? Hier de mooiste die je voor je volgende vakantie kan boeken.

Lava Cave, Santorini, Griekenland

Santorini Griekenaldn

Dit huis is gebouwd in 1875 met een traditionele Aegean eiland stijl. Je hebt er een knusse slaapkamer, woonkamer, keuken én belachelijk mooie indoor/outdoor jacuzzi in een grot met uitzicht op zee.

Via TripAdvisor

Bagnoregio, Viterbo, Italië

71bd56fc-5eeb-4d6f-b897-8d4d9c4c1ee5.c10

Dit huis is volledig gerenoveerd met nu in totaal drie slaapkamers, een grote eetkamer en studeerkamer. Ook hier vind je een jacuzzi in een grot met toegang tot een tuin, meditatie ruimte en kunst galerij.

Via HomeAway

Finikia, Griekenland

Finika Griekenland

Een privé zwembad met een fenomenaal uitzicht op Oia en een aantal Griekse eilanden. Geniet van het Griekse zonsondergang voordat je gaat slapen in een all-white grot.

Via HomeAway

The Whale House, Santa Barbara, Californië

Californie

Dit huis is gebouwd in 1978 en het idee erachter was om natuur, kunst, humor en design in één huis te kunnen combineren. De buitenkant van het huis lijkt op een walvis met in totaal vier verdieping.

Via HomeAway

Anitya Cave House, Cappadocia, Turkije

Cappadoccia Turkije

Een soort middeleeuws gevoel krijg je bij dit huis in Cappadocia wat ook niet geheel gek is aangezien het 600 jaar oud is. Slapen in een grot met een groot terras met uitzicht op het bijzondere Ürgüp.

Via TripAdvisor