Hallo, hottie alert! Hoe vaak komt het voor dat een vent knap en rijk is? Net zo vaak als dat het je in één keer lukt om te fileparkeren. Nooit dus. Daarom waren wij maar al te blij toen we dit Noorse stuk tegenkwamen. Maak kennis met Gustav Magnar.

Gastav Magnar is enorm knap en miljardair

Miljardair ja, je leest het goed. Hij heeft niet alleen de looks, maar is ook nog eens belachelijk rijk. Dit komt stiekem door zijn vader die hem mede-eigenaar heeft gemaakt van het Noorse viskwekerijbedrijf SalMar. Plots was Gustav één van de jongste miljardairs van de wereld.

Maak kennis met Gustav Magnar

Maar wat weten we allemaal over deze beste man? Hij is 28 jaar, geboren op een Noors eiland en model (duh!). Buiten dat heeft hij ongeveer 4,7 miljard dollar op z’n bankrekening staan. What! Als we een kijkje op Gustav’s Instagram nemen zien we dat hij regelmatig op exotische oorden te vinden is. Een echte levensgenieter dus. Helaas hebben wij hier het geld niet voor, maar we zouden het niet erg vinden om een keer mee te gaan ;).

Ondernemer

Natuurlijk geeft Gustav zijn geld niet enkel uit aan tattoo’s (daar zit hij vol mee) en tripjes naar de meest luxe plekken. Hij investeert veel geld in lokale start-ups. Hiermee wil hij andere jonge ondernemers supporten om hun dromen werkelijkheid te laten worden. Een beauty en the brains dus!

Lees ook: Maak kennis met de knappe zoons van David Beckham