Waar vorig jaar vooral donkere kleuren en koffietinten in de mode waren, is het roer in 2021 helemaal omgeslagen. De regel geldt nu: hoe blonder, hoe beter. Vooral witblond lijkt de nieuwste opkomende haarkleur in celebrity-land en wij doen graag met de rage mee!

Selena Gomez

Denk je aan Selena Gomez, dan denk je aan bruin haar. Deze brunette heeft de natuurlijke bruine lokken jaren gedragen als de beste, maar besloot nu voor een meer edgy look te gaan. Op de Instagram pagina van haar eigen make-up merk, Rare Beauty, deelde ze onlangs haar nieuwe witblonde coupe. We are ready to come and get it! 

Billie Eilish

Deze iconische look van Billie Eilish kan natuurlijk niet vergeten worden. Al eerder schreven we hoe ze het internet brak toen ze haar groene en zwarte lokken inruilde voor deze witblonde look. In tegenstelling tot Selena is witblond haar voor Billie juist een stuk natuurlijker dan wat ze had. Hoe de jonge zangeres wegkomt met letterlijk elke haarkleur zal voor ons altijd een mysterie blijven.

Yara Michels

Ook onze Nederlandse Yara Michels besloot weer back to blonde te gaan. Haar look neigt iets meer naar een beige blond, maar komt het zeker in de buurt van witblond. Hoewel haar welbekende assige en ginger haarkleur haar ook fantastisch stonden, is dit onze nieuwe favoriet!

Noor de Groot

Noor de Groot, ofwel Queen of Jetlags, is al jaren fan van de witblonde look. Met blonde highlights en haar eigen donkere uitgroei laat ze zien dat je deze look kan rocken, ook als je geen natuurlijke blondine bent. Laat uitgroei dus geen reden zijn om je haar niet te blonderen: dit brengt juist meer dimensie in je haar!

Lees ook: 4 prachtige kleuren om te dragen bij blond haar