Kylie Jennerqueen of different hairstyles. Het is geen geheim dat miss Kylie het maar al te leuk vindt om te experimenteren met verschillende kleuren. Ze ruilt haar zwarte lokken graag in voor groene, rode of paarse lokken. Welke kleur haar ze ook heeft, het staat haar allemaal.

@kyliejenner Instagram
@kyliejenner Instagram

Red head

We love! Deze dieprode haarkleur staar haar prachtig. Het is de perfecte Autumn color en wij zijn fan. Maar Kylie zou Kylie natuurlijk niet zijn als ze nog een stapje verder zou gaan. Op de tweede foto zien we Kylie als Ariël met een volle rode coupe.

Green bean

Al was het maar voor even, voor haar limited edition Gringe collection, had ze groene lokken. Waarschijnlijk was dit een pruik, maar toch: Kylie looks fire! 

Do blondes have more fun?

Kylie Jenner was waarschijnlijk benieuwd naar het antwoord op deze vraag. Een tijdje geleden had ze niet zwarte, rode of paars lokken, maar blond haar. Kylie is fan van blond haar, dit is niet de eerste keer dat ze haar zwarte lokken omruilde voor blonde hair. 

Grey is okay

Oké misschien is dit helemaal grijs, maar we zien het wel één klein beetje terug. Kylie Jenner’s keuze viel dit keer voor ashy blond. Wij vinden dit toch wel echt een van de mooiste haarkleuren die Kylie ooit heeft gehad. Wat vind jij?

Ponytail

Ok Kylie, Ok. We see you met je paars/rode hoge ponytail. Deze iconic lange ponytail is zó vaak te zien op Kylie’s Instagram dat we vinden dat deze toch een plekje verdiend op deze lijst.

Blond 2.0

Ja, Kylie loves to be a blonde. Dit keer een veel lichtere tint dan we eerder lieten zien. Deze kleur blond is intenser dan de vorige, maar oh-my-god: Yet again, she looks amazing!

Paars

Dit is toch wel een iconische look. Haar paarse haar met een paarse outfit. Ze was in ieder geval, samen met zus Kendall, het onderwerp van de dag. Ze lijkt wel een elf uit een of andere Disney-film. We likey!

Roze

Can you guess Kylie’s favorite color? Dat is namelijk de kleur roze, zoals ze zelf al benoemd onder de post. We weten niet hoe ze het doet, maar letterlijk élke kleur staat haar fantastisch. Zo ook deze!

Old school black

Natuurlijk mag Kylie’s eigen haarkleur niet ontbreken in dit lijstje. De Kardashians staan mede bekend om hun donkere lange zwarte haren en zo ook bij miss Jenner. Haar eigen kleur is toch stiekem wel het mooist, wat vind jij?

Yellow mellow

Als je dacht dat we er al waren, you guessed wrong. De keuze voor felgeel haar zien we niet vaak langskomen, maar als iemand er dan voor kiest is het natuurlijk Kylie. Wij vinden dit zelf een vrij heftige kleur, maar ach het staat haar toch wel.

I’m Blue..

Last but not least eindigen we bij Kylie’s keuze voor blauw. We weten dat de tv-ster behoorlijk fan is van deze kleur aangezien 1/3e van haar autocollectie uit deze kleur bestaat. Oh well.. Zolang Kylie er blij mee is, zijn wij er ook blij mee. En eerlijk: she rocks it.. Again..


Lees ook: Benieuwd naar Kylie’s car collection? Check ze hier!