De tijd gaat sneller dan je denkt en voordat je het weet staat de zomer weer voor de deur. Dat betekent dat er overal trends opduiken, ook op het gebied van haar. Dit zijn de haartrends die in je de zomer van 2018 gegarandeerd tegenkomt.

braids-femfem

Koper

Een kleur die heel veel gaat zien dit seizoen: koper! Wil je een natuurlijk effect creëren? Vraag dan of de kapper dunne highlights zet. Perfecte look voor de zomer.

Little braids

Kleine vlechtjes in het haar zijn hot. Vlecht losse plukjes haar en voeg het nonchalant tussen je staart of laat ze gewoon hangen. Loshangende haren in je gezicht zijn verleden tijd en het is ook nog eens leuk voor een festival.

Foto via Pinterest

Beach waves

Hello, beach babe. Met slag in je haar ben je meteen klaar voor de zomer. Het is super makkelijk om slag je in haar te krijgen, dus pak je krultang er maar bij.

Achter je oor

Je trekt een scheiding, kamt je haar goed door en je bent klaar! Je gezicht komt goed uit wanneer jij je haar achter je oor draagt.

Haaraccessoires

Haarbanden en sjaaltjes zag je de afgelopen zomer al voorbij komen, maar dit jaar zijn ze nog steeds helemaal in! Het is makkelijk wanneer je een bad hair day hebt of gewoon simpelweg even geen zin of tijd hebt.

haarband2-femfem
sjaal-femfem
bandeau-femfem

Voor welke look ga jij deze zomer?

Lees ook: de leukste blazers met print onder de 50 euro