De wereldberoemde glazed donuts nagels van Hailey Bieber zijn een ultieme trend. Vorige week heeft ze de nagels een upgrade gegeven: namelijk naar een chocoladebruine variant.

Met Gala

Onze allereerste ontmoeting met de glazed nagels van Hailey was afgelopen jaar tijdens het Met Gala. Hailey en Justin Bieber schitterden over de rode loper en daar waren ze… de glazed donuts nails. Oke, het zijn maar nagels. Maar wij zijn fan!

Een chocolade donut a.u.b

Hailey deelt in een TikTok-video haar nieuwe trendy nagels. “Ik weet dat we mijn constante kleurwisselingen beu zijn, maar… de donut nagels met chocoladeglazuur zijn écht een hit voor de herfst”, schrijft Hailey. Ook op Instagram zijn de nagels te zien.

@haileybieber

I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting for me for fall 🤤🤎🍩🍩🍩🍩🍩 @zolaganzorigt

♬ original sound – jex

Take my money

Eerder dit jaar werden we allemaal wild van de Hailey Bieber-nails. Onze portemonnees zijn al niet zo vol, en Hailey komt weer met een nieuw iets. “Mijn levensfilosofie is simpel, wat Hailey Bieber doet… doe ik ook”, schrijft iemand. Dat snappen we volledig, want she’s a-ma-zing! Een echte it-girl. “Hailey, ik heb letterlijk net de donut laten doen. We moeten beter coördineren”, comment een fan onder de TikTok. Maar niet iedereen is fan van de nagels. Mensen vergelijken ze met oma nagels. “Mijn oma is deze trend al begonnen”, reageert iemand. “Mijn oma had deze kleur! Door dit mis ik haar weer”, schrijft iemand anders.

Wat vind jij van deze nieuwe chocolade donuts nagels? Heb jij ondertussen al een nagelafspraak gemaakt of laat jij je oma hiermee shinen?