Als je net lekker aan het sporten bent en je haren vervolgens in je mond belanden, baal je natuurlijk als een stekker. Niets is namelijk zo vervelend als je haren die in de weg zitten tijdens een goede workout. Het is de kunst om een kapsel te vinden wat wél goed blijft zitten. Gelukkig weten wij ons daar wel raad mee. Met deze kapsels blijven jouw lange lokken wel op hun plek tijdens het sporten.

1. Staart opzij

Het is een gemakkelijk kapsel waarbij je geen last hebt van rondvliegende plukjes in je gezicht. Daarbij is het een leuke twist (letterlijk) op de normale versie van de paardenstaart.

2. Opvlechten

Dit kapsel blijft gegarandeerd op z’n plek zitten tijdens het sporten. Je hoeft je tijdens het uitvoeren van jouw bewegingen dus niet druk te maken om haren die in je gezicht hangen of om het feit dat je haar uitzakt. Dat zal dit kapsel voorkomen.

3. Ballerina knotje

Je hoeft niet perse een ballerina te zijn om deze ballerina knot te rocken. Het is het perfecte kapsel voor jouw workout, want het blijft netjes op z’n plek zitten zonder dat er losse haartjes tevoorschijn komen.

4. Ingevlochten knot

Dit kapsel lijkt ingewikkelder dan het werkelijk is. Één ding is zeker: je zult geen last hebben van rondslingerende haartjes in je gezicht.

5. Messy bun

Bij dit kapsel maakt het niets uit als het een beetje uitzakt, want dat is ook de bedoeling van dit kapsel. Hoe rommeliger, hoe beter.

Een hekel aan sporten? Zo wordt het makkelijker.